Колись її «замовив» чоловік, тепер вона його «замовила»

4191 0

Ми у соцмережах:

Колись її «замовив» чоловік, тепер вона його «замовила»

Після того, як рівнянка п.Лідія отримала відео, на якому видно, як її колишнього чоловіка, мешканця Хмельницької області, вивозять у ліс і вбивають, увечері 6 лютого вона заплатила «виконавцю» 4500 доларів — усю суму, яку пообіцяла за його вбивство. «Кілер» приїхав за грішми до її будинку, але був не сам — з ним приїхали працівники СБУ. Відео було постановочне, найманець — несправжній. Найближчих два місяці підозрювана у вбивстві з корисливих мотивів перебуватиме у Хмельницькому СІЗО без права внесення застави.

Мотивом до вбивства нібито було майно, яке колишнє подружжя не могло поділити. Кілера жінка шукала у кримінальних колах. Завдаток не давала, спосіб убивства чоловіка для неї був неважливий — лише факт.

Як стало відомо «РВ» з неофіційних джерел, приводом могло стати не майно або не лише воно. У 2013 році колишнього чоловіка п.Лідії, який раніше працював у міліції, було засуджено до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна за те ж саме — замовлення убивства п.Лідії. За її життя він у 2012 році пропонував 10 тисяч доларів. Крім інших доказів, кілер мав принести ключі від автомобіля жінки, на який уже підшукали покупця. Виконати замовлення «погодився» оперативний працівник міліції. Злочин швидко розкрили, чоловіка з пасинком та співмешканкою засудили й посадили. Вони оскаржували вирок, адже чоловіки отримали по 12 років позбавлення волі, а жінка — 11, але він залишився без змін.

Чи то був той самий колишній чоловік, який звільнився достроково і став приватним підприємцем, чи вже інший хмельницький підприємець, адже п.Лідія зараз має інше прізвище, але такий варіант вирішення спору з колишнім їй, вочевидь, підійшов. Щоправда, ціна за позбавлення життя суттєво зменшилася.

Світлана ФЕДАС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також