У квітні з Рівного до Львова потягів стало менше

2643 0

Ми у соцмережах:

У квітні з Рівного до Львова потягів стало менше

Майже до кінця квітня швидкісна ранкова електричка з Рівного до Львова не їздитиме. Окрім неї, змінився розклад руху ще двох електропотягів. Причина — ремонт колій на ділянці Здолбунів-Озеряни.

Про зміни у розкладі залізничники попередили завчасно. Стосуються обмеження у русі лише буднів, у вихідні потяги курсуватимуть за звичним графіком. Так, до 26 квітня скасовано рух потяга «Рівне-Львів», який відправляється з Рівного о 06.45. Відповідно, не буде і зворотного швидкісного потяга зранку зі Львова до Рівного. Оскільки на вихідні колію не перекриватимуть, то у неділю 7, 14 та 21 квітня швидкісна електричка буде. А ось швидкісний потяг, який відправляється з Рівного о 13.15 і повертається на вечір зі Львова, курсуватиме без змін.

Також по буднях і у суботу 6 квітня не курсуватиме до Здолбунова електричка «Львів-Здолбунів», яка виїздить зі Львова о 10.11. Вона доїжджатиме лише до Дубна і повертатиметься назад до Львова також з Дубна, виїжджаючи о 14.22 (тобто потяга зі Здолбунова о 13.12 у ці дні не буде).

Також на зазначені дати скасовано потяг «Здолбунів-Дубно-Здолбунів», який відправляється зі Здолбунова о 18.05.

Інші потяги, зокрема транзитні, які заїжджали до Здолбунова, не скасовано. Додамо, що у зв’язку з переходом на літній час залізниця дещо скоригувала розклади відправлень, зокрема приміських потягів. Проте різниця зі старим розкладом — переважно кілька хвилин.

Алла САДОВНИК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також