Командир танку з Сарненщини безстрашно нищив росіян на Харківщині, а тепер на Донеччині

181 0

Ми у соцмережах:

Командир танку з Сарненщини безстрашно нищив росіян на Харківщині, а тепер на Донеччині

Нещодавно командувач української армії Олександр Сирський нагородив «Золотим хрестом» командира першого відділення танкового взводу з позивним «Пума».

 Віталій з Сарненського району. У цивільному житті був будівельником, має трьох дітей.

Віталій безстрашно штурмував загарбників на Харківському напрямку. Старший сержант, як командир танку, безпосередньо виїздив на нічні завдання та завдання під час складних погодних умов, виконуючи бойову роботу через тепловізійну систему приладу «Сосна У».

Після переміщення на Авдіївський напрямок «Пума» на визначених ділянках російсько-українського фронту прикривав нашу піхоту. Його танк впродовж двох місяців, здійснюючи по 3-4 бойові виїзди на добу, нищив окупантів, виїжджаючи на пряму наводку, а також успішно відпрацьовував по ворожих цілях із закритих позицій. За будь-яких погодних умов і в будь-яку пору доби «Пума» відпрацьовував по скупченнях ворожої техніки та піхоти загарбників, зупиняючи ворожі штурми ще до їхнього початку.

Наш Герой з Сарненщини двічі знищував переправи через річку, які окупанти активно використовували для масованих атак на наші піхотні підрозділи.

Однак, на початку червня цього року «Пума» отримав поранення. Та попри все – знову повернувся в стрій, ставши головним сержантом підрозділу та командиром першого відділення. Він і нині продовжує фактично в цілодобовому режимі активно виконувати бойові завдання, знищуючи ворога!

Мрієте доєднатися до славетної єгерської бригади?! Телефонуйте за номерами 099-387-87-18 або 093-055-25-98.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також