Комітетом Незалежної медіа-профспілки керуватиме Сергій Штурхецький

1975 0

Ми у соцмережах:

Сергій Штурхецький у студії “Громадське радіо”. Фото Валентини Троян

Відбувся перший етап чергового VIII з’їзду Незалежної медіа-профспілки України, делегати якого переобрали керівництво спілки. Головою Комітету НМПУ обрали Сергія Штурхецького з Рівного.

Сергій Штурхецький є членом комітету НМПУ від моменту її створення і упровдовж 2017-2019 років був першим заступником голови НМПУ.  Нині він є медіа-тренером, тренером з безпеки журналістів МФЖ.
Кандидат наук з державного управління, доцент кафедри журналістики Національного університету «Острозька академія» . Співавтор 10 навчальних посібників з безпеки журналістів, журналістської етики та медіаграмотності.

Делегати з’їзду затвердили також склад нового комітету НМПУ, до якого увійшли Наталія Каптусарова (Одеса), Борис Орел (Миколаїв), Андрій Михайлик (Київ), Сергій Корнієнко (Полтава); Сергій Штурхецький є п’ятим членом НМПУ за посадою.

Делегати з’їзду обрали склад нової ревізійної комісії, до якої увійшли Олександр Карпенко – голова (Херсон), Олександр Олійник (Донецька область), Микола Кобилюк (Чернівці).

Такі питання порядку денного, як затвердження бюджету та стратегії, основних напрямів роботи організації будуть розглянуті за два місяці. За пропозицією новообраного голови НМПУ Сергія Штурхецького, до розгляду цих питань будуть залучені первинні профспілкові організації.

- Перед нами стоять непрості виклики , які будуть вимагати швидких і рішучих відповідей, – відзначив Сергій Штурхецький. – У той же час впевнений, що журналісти та журналістки зможуть об’єднатися навколо спільних цінностей і бути разом у ці складні часи випробувань, а медіапрофспілка зможе стати платформою для надійного захисту їхніх прав та інтересів.

Прес-служба НМПУ


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також