Кому на Рівненщині довірилися кандидати у президенти?

3931 0

Ми у соцмережах:

Колаж - видання Слово і діло

З 44 кандидатів у президенти менше половини мають офіційних представників на Рівненщині, тобто довірених осіб, які відстоюють їхні інтереси та ведуть переговори у регіонах з виборцями, органами влади та виборчими комісіями. Хто ці люди – у нашій підбірці.

За Порошенка – лісівники і бізнесмени

Петра Порошенка, чинного президента країни та кандидата у президенти на другий термін, у Рівному (152-й виборчий округ) представляє підприємець у галузі вантажних перевезень Володимир Скиданчук.  У 153-му ОВК (частина Рівного, Гощанський, Рівненський, Острозький та Корецький райони) – адвокат та колишній заступник начальника обласного управління юстиції Василь Харчук.  У 154-му окрузі (Дубенський, Здолбунівський, Радивилівський, Демидівський та Млинівський райони) – директор Дубенського держлісгоспу Олег Юркевич. У 155-му (Дубровицький, Рокитнівський, Зарічненський та Володимирецький райони) – директор Дубровицького держлісгоспу Віталій Петренко. А у 156-му ОВК (Сарненський, Костопільський та Березнівський райони) – бізнесмен, власник товариства «Уктехноліс» та депутат облради від БПП Руслан Потапчук.

У Тимошенко – депутати

Довіреною особою Юлії Тимошенко у Рівному є тимчасово безробітний Максим Волков, у 153-му виборчому окрузі – рівненський забудовник та власник «Інтер-Бетону» Юрій Чаборай, на півдні області – депутатка облради від «Батьківщини» та директорка Рівненського інституту післядипломної педагогічної освіти Алла Черній, на півночі – головний лікар Володимирецької райлікарні та депутат облради від «Батьківщини» Іван Караїмчук, а у Сарненському, Березнівському та Костопільському районах – Ксенія Павловська, також депутатка облради від партії Юлії Тимошенко та київська підприємниця.

Зеленського представляє приватний бізнес

Володимира Зеленського у Рівному представляє адвокатка Ірина Пашкевич, у центральній частині області (153-й ОВК) – підприємець у галузі торгівлі Віталій Луцик, на півдні області – підприємець у галузі реклами та торгівлі Олександр Хижняк, на півночі – мешканець Нової Любомирки Рівненського району та працівник СВ «Трансгаз» Ігор Іванчук, а у 156-му ТВО – працівниця фірми «Агро-Центр» Олена Дячук.

У Бойка довірені – «колишні»

Юрія Бойка, представника «Опозиційної платформи «За життя»» та колишнього члена Партії регіонів, у Рівному представляє колишня начальниця обласної виконавчої служби, а нині адвокатка Марина Лук’янова. У 153-му ТВО – екс-заступник голови Рівненської ОДА за часів президентства Віктора Януковича Анатолій Юхименко, який наразі працює у ПАТ «Київгаз». У 154-му ТВО – звільнена та запідозрена у корупції колишня начальниця департаменту соцзахисту Рівненської ОДА (справу досі розглядають у суді) Ольга Підкидач, яка зараз є підприємницею. У 155-му окрузі довіреною особою Юрія Бойка є екс-голова Рівненської ОДА, а сьогодні підприємець Василь Берташ. А у 156-му – екс-заступник начальника УМВС у Рівненській області Олексій Лозян, який зараз також є підприємцем.

У команді Гриценка – начальники: теперішні і колишні

За Анатолія Гриценка, висуванця партії «Громадянська позиція», у Рівному агітує бізнес-тренер та підприємець Олександр Гладунов, у центральній частині області – колишній директор культурно-археологічного центру «Пересопниця», а нині пенсіонер Микола Федоришин. У 154-му ТВО – колишній секретар Дубенської міськради, а нині її депутат та директор комунального підприємства «Житловик» Павло Березовський. У 155-му – військовик на пенсії та чоловік судді Дубровицького райсуду Василь Отупор. У 156-му – начальник сарненського КП «Житлосервіс» Олександр Місько.

Довірені Ляшка – різні

Юлія Назарчук, колишня працівниця рівненської юстиції, а сьогодні представниця Рівненської територіальної організації Радикальної партії, є довіреною особою Олега Ляшка у Рівному. У районах, що трохи північніше Рівного, Олега Ляшка представляє працівниця Сарненського історико-етнографічного музею Катерина Красномовець. На півночі області – пенсіонер та депутат Дубровицької райради Віктор Краглевич. На півдні – дубенський підприємець Олег Бороденко, а у центрі – адвокат Євгеній Варивода.  

Команда Вілкула – з пенсіонерів та безробітних

Висуванця «Опозиційного блоку» Олександра Вілкула у 156-му ТВО  Рівненської області представляє пенсіонер з Березного Аркадій Кравець, у 155-му – тимчасово безробітний Володимир Коршунов. На півдні Рівненщини – також тимчасово безробітний Микола Ткачук, у центрі – журналістка-пенсіонерка Лідія Мартинюк, у Рівному – колишня речниця Партії регіонів на Рівненщині, а сьогодні тимчасово безробітна Алла Івойлова.

Бізнесмени та адвокати – у Садового

Міського голову Львова та лідера партії «Самопоміч» Андрія Садового у Рівному представляє власник рівненського пивзаводу та депутат Рівненської міськради Мар’ян Года, у 153-му окрузі – адвокат та міський депутат Рівного Микола Бляшин, у 154-му – директор здолбунівського ТОВ «Будтех-Пром», що належить до групи компаній Юрія Чаборая, Олександр Аліксійчук, у 156-му – депутат клесівської ОТГ та підприємець Андрій Пехотін. А ось у 155-му, що на півночі області, в Андрія Садового довіреної особи, за даними сайту ЦВК, немає. Зрештою, як стало відомо сьогодні, Садовий відмовився від виборів на користь Анатолія Гриценка.

Шевченко зібрав у команду викладачів, бізнесменів та депутатів

На висуванця від УКРОПу та розбудовника Буковелю Олександра Шевченка у Рівному працює викладачка Рівненського інституту Київського університету права Марія Боровець. У центральних районах Рівненщини – тренер та викладач РДГУ Андрій Герасимчук, на півдні – пенсіонер Леонід Ніколайчук, на півночі – дубровицька підприємниця Світлана Правник, а у Сарненському, Костопільському та Березнівському районах – безробітний депутат Костопільської міськради Юрій Харченко.

У Кошулинського – «Свобода»

«Свободівця» Руслана Кошулинського у Рівному представляє тимчасово безробітний активіст «Свободи» Дмитро Козачок, у 153-му ТВО – вчитель Гориньградської ЗОШ та депутат Рівненської райради Богдан Михалюк, у 154-му – директор дубенського ТОВ «Лакі Лайф» Володимир Ткачук, у 155-му – підприємець та депутат Дубровицької міськради Анатолій Задорожний, у 156-му – пенсіонер та керівник сарненського районного об’єднання «Союз-Чорнобиль» Валерій Нестерук.

У Дерев’янка – безробітні і бізнес

Довіреною особою Юрія Дерев’янка, висуванця партії «Воля», у Рівному став нині безробітний, а раніше підприємець Олег Буздиган, у центрі Рівненщини – працівник будівельної компанії «Случ» Леонід Боровков, на півдні – співзасновник та директор ТОВ «Альфа ГХ», що виготовляє олію, Сергій Васинюк, у 156-му ТВО – тимчасово безробітна Тетяна Власюк. На півночі у п.Дерев’янка довіреної особи немає.

А хто за Габера?

Кандидата у президента та голову «Патріотичної партії України» Миколу Габера у Рівному представляє вчитель Рівненського автотранспортного коледжу Іван Дмитришин, у 153-му ТВО – працівник компанії Юрія Чаборая «Будтех-Пром» Володимир Олексійчук, у 154-му – головний лікар Дубенського пологового Ростислав Андрощук, у 155-му – дубровицький підприємець Віталій Шиліпук, у 156-му – тимчасово безробітна сарненчанка Оксана Мізюрко.

У Кривенка – тільки двоє

Довіреною собою Віктора Кривенка, висуванця Народного руху України, у Рівному став адвокат Валентин Дупак, у 153-му ОВК – депутат Шпанівської ОТГ та власник поліграфічного підприємства «Брегін» Андрій Брегін. В інших округах довірених кандидата Кривенка немає.

Довірені Риганова – у всіх округах

Керівника Севастопольсього морського рибного порту Руслана Риганова у Рівному представляє юрист та працівник ТОВ «Укреко-Індастрі» Сергій Затинний, у 153-му ОВК – тимчасово безробітна рівнянка Вікторія Перестюк, на півдні області – працівник «Вітагро» Олександр Несвіт, на півночі – працівник Володимирецької РДА Роман Маринін,  а трохи північніше Рівного – працівниця ТОВ «Сарнитранс» Ольга Андрущенко.

За Таруту – два Кирилюки

Довіреною особою Сергія Тарути, лідера партії «Основа», у Рівному став Валентин Кирилюк, директор комунального підприємства облради «Управління майновим комплексом, у 153-му ТВО – працівник цього ж підприємства Борис Балабат, у 154-му – директор та співвласник Рівненського бетонного заводу Олександр Гуц, на півночі області – батько Валентина Кирилюка, пенсіонер Володимир Кирилюк, у 156-му ТВО – тимчасово безробітний Ігор Юрчук.

У Наливайченка «не закритий» південь Рівненщини

Екс-голову СБУ та лідера «Справедливості» Валентина Наливайченка у Рівному представляє підприємець Анатолій Сидорук,у центральній частині Рівненщини – заступник директор ТОВ «Волинь-шифер» Михайло Никитюк, на півночі – колишній начальник володимирецького райвідділу поліції, а нині пенсіонер Валентин Ващук, північніше Рівного – головний лікар Сарненської ЦРЛ Василь Іванюк. У 154-му окрузі, що на півдні області, довіреної особи Наливайченка немає.

У Капліна – один воїн

Лідер СДПУ Сергій Каплін довіреною особою у Рівному обрав голову дирекції Рівненської кондитерської фабрики Валентину Петрук. Інших представників на Рівненщині Каплін не має.

У Скоцика з довіреними – як і в Наливайченка  

Аграрія Віталія Скоцика у Рівному представляє підприємець у галузі торгівлі Віталій Фурманець, у 153-му ТВО – працівник Фурманця та депутат Гощанської райради Юрій Буркалець, на півночі області – директор дубровицького «Міськводоканалу» Микола Стовба, у 156-му – ведуча ТРК «Полісся» Вікторія Ніколайчук. На півдні області представника Віталія Скоцика нема.

Полковника Кривоноса зацікавила лише північ

Одну довірену особу на Рівненщині має кандидат у президенти та полковник Сергій Кривонос – тимчасово безробітного Олексія Трубілка, члена військово-патріотичної асоціації «Калина». Довіреною особою Трубілко є на півночі Рівненщини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також