Комунальники дезінфікують місця загального користування в багатоквартирних житлових будинках

1040 0

Ми у соцмережах:

Комунальники дезінфікують місця загального користування в багатоквартирних житлових будинках

Одним із важливих протиепідемічних заходів у місті Костопіль під час карантину є обов’язкова дезінфекція під’їздів багатоквартирних будинків міста.

У період підвищеної небезпеки, викликаної спалахом коронавірусу COVID-19, працівниками комунальних підприємств "Костопільське будинкоуправління" та "Костопільське БЖКП" проводиться дезінфекція у багатоквартирних житлових будинках, які обслуговуються цими підприємствами.

 

Зокрема, дезінфекцію проходять: майданчики перед входом у під'їзди, вхідні двері та ручки, кодові замки, перила, ліфти та кнопки ліфтів, стіни та підлоги на перших поверхах, лавки біля входів до під'їздів.

 

Обприскують місця загального користування спеціальним хлоровмісним засобом для знезараження Бланідас 300 з широким спектром протимікробної дії.

 

За інформацією керівництва комунальних підприємств, кожен під’їзд проходитиме дезінфекцію 1-2 рази на добу.

Костопільська міська рада нагадує, що про власну безпеку мають подбати і самі мешканці багатоповерхівок, в першу чергу люди літнього віку. Необхідно дотримуватись загальних рекомендацій: без нагальної потреби не виходити на вулицю, користуватись антисептиками, по поверненню додому обов’язково ретельно мити руки, систематично та ретельно прибирати поверхні біля своєї квартири, обробляти їх дезінфікуючими засобами. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також