Концерт на Меморіалі Слави: костопільчани вимагають від музикантів вибачення перед родичами загиблих (ВІДЕО)

1102 0

Ми у соцмережах:

Меморіал Слави у Костополі

Жителі Костополя вимагають, щоб гурт Never Too Late публічно вибачився перед родичами загиблих бійців. Це сталося після благодійного концерту, який влаштували на міському Меморіалі Слави 30 - поблизу пам'ятника жертвам Голодомору та пам’ятника воїнам-афганцям «Материнська скорбота».

До Суспільного звернувся костопільчанин Юрій Івашинюта, який нині перебуває на фронті. З його слів, музиканти вчинили наругу над пам'яттю воїнів. 

- Звертаюсь до вас стосовно події, яка набула великого резонансу в нашому місті. Багато коментарів та відгуків стосовно того концерту, так скажемо, на кістках. Це, на мій погляд, маловідомий гурт, який під час війни вирішив розпіаритись, популяризувати свою діяльність і відповідно до цього всього заробляти кошти, зазначив воїн.

Він додав, що організатори концерту в центрі Костополя мали б публічно попросити вибачення.

Позиція гурту
Зі слів фронтмена рівненського гурту Never Too Late Максима Прокопченка, концерт на Меморіалі Слави організували ненавмисно. Він додав, що основною метою виступу був збір грошей для ЗСУ:

- Ми не хотіли когось образити з місцевих жителів. Багато зараз пішло хейту, де саме був проведений концерт. Це все робилося дуже швидко, з цим місцем не зрозуміли один одного з владою, місцевими жителями. Були проблеми з автомобілем, тому ми приїхали пізніше. Вже люди дзвонять і питають: «Де ви?». Тому все так поспіхом робилося. Це не було задумано, це не є політичний заговір, як почали писати. Ми поганого нічого не робили, співали патріотичні пісні. Люди, які були на концерті, були задоволені нашим виступом.

Максим Прокопченко також додав, що під час виступу в Костополі зібрали понад шість тисяч гривень. Їх планують передати товаришу, який зараз на фронті.

Виконувач обов'язків міського голови Костополя Давид Дідух повідомив, що дозвіл на проведення концерту гурту Never Too Late на Меморіалі Слави гурту він не надавав. Колектив погодили інше місце для виступу за адресою Руданського 5/7 - біля кафе "Чикін" :

- Розберемося хто відповідальний і хто не проконтролював ці речі. Звичайно буде догана або ще щось. І я думаю, що таке далі не повториться.

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також