Коронавірус в Сарнах: в реанімації 5 важких хворих, в інфекції 21

2636 0

Ми у соцмережах:

Коронавірус в Сарнах: в реанімації 5 важких хворих, в інфекції 21

Як і всюди на Рівненщині, ситуація із захворюванням на коронавірус на Сарненщині погіршується. Стає більше важких і киснезалежних пацієнтів. На обсервації знаходяться 28 хворих.

 Про це інформує головний лікар Сарненської ЦРЛ Василь Іванюк:

«Реанімація: шість хворих, п‘ять ковідовських. Всі кисне залежні. Один пацієнт на неінвазивній ШВЛ( масці дайвінгу), стан здоров‘я вкрай важкий. У інших хворих важкий. 
Маємо один летальний випадок, померла жителька с. Городець, Володимирецького району, 1958 року народження. Мала при ковідному запаленні легень важку форму цукрового діабету. Родині щирі людські співчуття….
Інфекція: двадцять один ковідовських хворий. П‘ять кисне залежні, стан здоров‘я їх важкий, у решти стабільний. Поступлень не було, виписано одного пацієнта з одужанням. З обсервації переведено чотири нових підтверджених хворих на ковідну пневмонію. «Іногородніх» дев‘ять. 
Обсервація: двадцять вісім хворих. Поступило шість пацієнтів, це жителі м. Сарни(4), с. Любиковичі та с. Довге. Виписано двох з одужанням, чотирьох переведено в інфекцію. Тринадцять хворих з високими температурами. Ось така мої друзі на жаль статистика». 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також