Короткий гід по пальтах: про склад та підкладку

355 0

Ми у соцмережах:

Короткий гід по пальтах: про склад та підкладку

Зимою ніхто не хоче втрачати свій шанс виглядати неперевершено, проте на заваді часто стоять погодні умови. У цю пору року досить важко вибрати верхній одяг, який не тільки прикрашатиме та буде доповнювати образ, а й добре зігріватиме. Для цього необхідно попередньо розібратися з типом такого вбрання, а саме з особливостями матеріалів виготовлення. Часто дівчата цим нехтують й не знають, яке ліпше купити пальто жіноче та на що звертати увагу в першу чергу.

Різновиди матеріалів для виготовлення пальто

Перша порада досить універсальна — звертайтеся до продавців, яким довіряєте. Зокрема, найякісніші вироби за доступною ціною можна знайти безпосередньо у виробника. Гарантовану якість вбрання та великий вибір речей пропонує інтернет магазин одягу “Вірна”, де також є літні костюми для жінок. Тут ви знайдете фасони верхнього одягу відповідно до вашої фігури, стиль, що підкреслюватиме ваш вишуканий смак, та матеріал, який буде комфортним.

До останнього ж критерію у досвідчених модниць ціла низка вимог. Тож якою має бути відмінна пальтова тканина:

1. Легка. Навіть якщо дівчина обирає грубі та довгі моделі, важливо аби вони не створювали зайве навантаження, оскільки під низом, як правило, ховається ще купа одягу.

2. Комфортна. У цьому випадку багато залежить від еластичності волокна, його м’якості. Рухатися у верхньому одязі має бути зручно.

3. Довговічна. Висока зносостійкість дозволяє вбранню пережити декілька сезонів використання та прання. Тканина буває різна, однак бажано, аби вона захищала від вітру та низьких температур.

Зрозуміло, що для демісезонних моделей та зимових застосовується різний підхід пошиття. Пальто на весну чи осінь може не мати підкладки, тому, якщо ви розраховуєте на зігрівальні властивості, зверніть увагу на цей нюанс, а також на водовідштовхувальні показники поверхні.

Які варіанти пропонуються найчастіше

1. Драп. Це гладка з лицьової сторони вовняна тканина, досить важка, проте щільна.

2. Твід. Фактурна вовняна тканина, приємна на дотик, з невеликим ворсом.

3. Букле. Для цього неважкого матеріалу характерні вузлики, що створюють об'ємну фактуру пальто.

4. Кашемір. Бавовняно-вовняний варіант, що відноситься до преміумкласу. Він ніжний, легкий, з розкішним видом і теплозберігаючий.

5. Креп. Це напіввовняна тканина з шорсткою поверхністю, використовується для демісезонного одягу.

Натуральна вовна найчастіше використовується з додаванням синтетичних волокон. Вона допомагає знизити ціну на виріб й додати йому міцності, зберегти відмінний зовнішній вигляд.

Не забувайте також про підкладку. На демісезонних моделях це може бути атлас, купро, віскоза, поліестер. Зимові варіанти найчастіше доповнені шовком, сатином, фланеллю.

"Джерело: virna.ua"


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також