Короткий гайд зі ставок на спорт у Фавбет

1278 0

Ми у соцмережах:

Короткий гайд зі ставок на спорт у Фавбет

Ставки на спорт – хобі, яким люди займаються тисячі років. Перші форми закладу з'явилися в Стародавній Греції, коли люди вгадували переможців Олімпійських ігор. Потім таке захоплення швидко поширилося у всьому світі. Зараз на букмекерські контори України припадає 30% усієї індустрії азартних ігор. Мільйони користувачів вкладають гроші, роблять ставки на спорт Фавбет, намагаючись передбачити результат своїх улюблених ігор.
 
Як зробити ставку на реальні гроші в БК Favbet?
 
Новачки можуть подумати, що ставки на спорт онлайн – це складно. Ми раді повідомити, що на це піде лише кілька хвилин вашого часу. Ось покрокова інструкція , яку надають букмекерські контори:
 
1. Зареєструйтесь у надійного онлайн букмекера. Знайти хороші бренди нескладно, просто перевірте рейтинги українських компаній, які їх очолює БК Favbet.

2. За потреби підтвердіть обліковий запис.
 
3. Перейдіть до розділу "Каса". Виберіть зручний спосіб оплати, валюту та суму депозиту.
 
4. Виберіть подію та зробіть спортивні ставки.

Рекомендуємо заздалегідь ознайомитися з коефіцієнтами, що пропонує букмекер Фавбет та уважно прочитати всі умови , щоб не проґавити важливі деталі.

Коефіцієнти ставок

Один з найважливіших показників у онлайн беттинг - це коефіцієнти онлайн-ставки. Вони відображають можливість подій і показують, скільки грошей ви можете заробити. Якщо Favbet має високий коефіцієнт, ви отримаєте хорошу суму. Але при цьому гравець ризикує, адже букмекер оцінив, що така подія має низькі шанси.
Букмекери України, як і Фавбет, працюють із десятковими коефіцієнтами. Вони виглядають так: 2,20, 1,45 і т. д. Щоб розрахувати виграш, помножте свою ставку на коефіцієнт.

Ринки ставок

Ринки – це категорія онлайн ставки певну подію. Зазвичай, у одній грі є кілька десятків ринків. Ми вибираємо тип, що цікавить, заходимо в розділ і дивимося всі варіанти, які букмекерська контора пропонує по даному ринку.
 
Наприклад, якщо ми говоримо про футбольний матч, то букмекерська контора Фавбет пропонує знайти такі ринки: результат, тотали, азіатські тотали, фори, азіатські фори, кількість голів, найкращий бомбардир і таке інше. У кожного букмекера буде багато варіацій онлайн ставки. Наприклад, ринок тоталів запропонує тотали більше/менше 0,5, більше/менше 1,5, більше/менше 2,5 на кожну команду, є індивідуальні тотали гравців та інші варіанти.

Бонуси

Щоб витримати конкуренцію та залучити користувачів, онлайн букмекери України завжди пропонують щедрі подарунки за реєстрацію, підписку, активність та ін. Ось найпопулярніші бонуси на спортивні ставки:
 
Безкоштовні ставки на спорт (фрібети).У цій акції букмекер нагороджує користувачів фіксованою сумою грошей без необхідності вносити депозит. За неї можна робити ставки. Зазвичай виграш від фрібетів не можна зняти, доки клієнт не виконає суворих умов обороту.

Бонус на депозит
. Це певний відсоток суми поповнення (наприклад, 100% на депозит). Таким чином ви отримаєте додаткові гроші для гри.

Ставка без ризику
. Ставка на спорт, у якій неможливо програти. Якщо купон виявиться невдалим, букмекерська контора Favbet поверне суму коштів. Це акція для новачків.

Страхування від програшу
. При програші букмекер повертає гроші, але потрібно виконати вимогу щодо обігу.

Достроковий кешаут.
Можливість забрати гроші до початку гри, але з меншим коефіцієнтом, ніж спочатку пропонувала букмекерська контора онлайн.

Кешбек
. Букмекер Фавбет повертає гравцям певний відсоток їхніх програшів.
 
FAQ
Скільки грошей потрібно для старту?
Достатньо поповнити рахунок на 20-50 гривень, залежно від умов контори.
 
Чи можна грати безкоштовно?
Так, якщо букмекер має акції з фрібетами, як у Favbet (безкоштовними ставками).
 
Які бонуси я можу отримати у букмекерській конторі?
Фавбет пропонує багато видів бонусів. Початківцям вони дарують гроші на депозит, безкоштовні ставки онлайн (фрібети) та страховку від програшу. Постійні клієнти Favbet братимуть участь у програмі лояльності, за якою дарують кешбек, вищі ліміти, прискорені виплати та ін.
 
Які види спорту можна робити ставки?
Хороша онлайн контора намагається охопити буквально всі види спорту, ігри та країни.
 
Чи можна робити ставки не на спорт?
Звичайно. Ви можете робити ставки онлайн на погоду, події у політиці, спорті, шоу-бізнесі та ін.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також