Коваль розповів, скільки грошей за рік залучив до Рівного

722 0

Ми у соцмережах:

Коваль розповів, скільки грошей за рік залучив до Рівного

Голова Рівненської ОДА та за сумісництвом міський депутат Віталій Коваль відзвітував за рік свого депутатства.

 Той переконує у Facebook, що корисно поєднувати депутатство з посадою:

- Я гордий сумою, яку залучив з державного бюджету на будівництво об’єктів в обласний центр. Мова йде про 1, 071 млрд. гривень.

Зокрема:

- 85, 5 млн. грн на будівництво садочку на Коновальця;

- 100 млн. грн - реконструкцію стадіону «Авангард»;

-172 млн. грн - реконструкцію Міжнародного аеропорту Рівне;

-69, 5 млн.грн. – будівництво універсальної арени на Макарова.

Ще один важливий об’єкт, який фінансується з держбюджету - «Північний обхід міста Рівне». На його будівництво залучено 580,3 млн. грн. Автошлях розвантажить обласний центр, збереже від руйнування покриття вулиць. Також сприятиме підвищенню безпеки руху та поліпшенню екологічної ситуації в місті.

Я, як депутат, входжу в медичну комісію міськради. Через пандемію, цей рік для всіх був непростий. Для підтримки медичної галузі з держбюджету вдалося залучити 11,3 млн.грн, з обласної програми - 1,6 млн.грн. Ці кошти пішли на закупівлю медичного обладнання (кисневих концентраторів, апаратів ШВЛ та ін.) в Центральну міську лікарню.

Один з пріоритетів в області є і розвиток професійно-технічної освіти. На Рівненщині вже створено 27 сучасних навчально-практичних центрів. Серед них, у співфінансуванні 1,23 млн. грн. з держбюджету, в Рівненському ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі, обладнано «Лабораторію інноваційних харчових технологій».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також