Коваль з Хомком обстежили три ринки

1129 0

Ми у соцмережах:

Коваль з Хомком обстежили три ринки

Сьогодні разом з міським головою Володимиром Хомком голова ОДА Віталій Коваль проінспектував ринки Рівного. Перевірили дотримання протиепідемічних норм на ринках «Дикий», Центральний та «Андріївський».

Віталій Коваль розповів про це У Фейсбуці:

- При вході проводять температурний скринінг і перевіряють наявність маски. Місця торгівлі обладнані захисними екранами з плівки між продавцями та покупцями. На вході в павільйони та біля прилавків стоять антисептики. Щогодини продавці дезінфікують робочі поверхні. На ринках працюють гучномовці, які нагадують всім про дотримання протиепідемічних заходів.

Крім того, працівники поліції та Держпродспоживслужби щодня моніторять ситуацію на ринках. А також, лабораторно перевіряють безпеку харчових продуктів.

Поспілкувався з продавцями. Обіцяють дотримуватися всіх карантинних обмежень і надалі, аби їх не закривали. Налаштовані позитивно, хоча і кажуть, що покупців мало. Дирекція ринків розповідає, що все через обмежений рух транспорту. Адже продавці, покупці і, навіть, обслуговуючий персонал ринку не можуть дістатися до базарів.

Обговорили з Володимиром Хомком можливість продовження графіку руху тролейбусів.

На Рівненщині є 33 ринки. З них лише 13 погодилися дотримуватися протиепідемічних вимог. Рекомендаційне рішення про відкриття ринків з умовами дотримання всіх карантинних обмежень обласна ТЕБ та НС прийняла 1 травня, за ініціативи президента України Володимира Зеленського. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також