Кращі музичні сервіси, які варто спробувати на iPad

518 0

Ми у соцмережах:

Кращі музичні сервіси, які варто спробувати на iPad

Планшети Apple, як і смартфони цього бренду, ще з перших моделей (і до сьогодні) пропонують своїм власникам якісний насичений звук. Тож справжні меломани зазвичай віддають перевагу саме цим девайсам для повсякденного використання та прослуховування улюблених композицій.

Власники таблетів iPad Air 2022 інколи стикаються з проблемами пошуку аудіоконтенту онлайн, тож сьогодні розповідаємо про найкращі потокові сервіси прослуховування музики, що працюють в Україні.

Особливості відтворення аудіо на планшетах

Завдяки прогресивним програмним рішенням і якісним комплектуючим, iPad пропонує власникові глибоке та насичене звучання. Вбудований в операційну систему еквалайзер дає змогу гнучко налаштовувати параметри відтворення, щоб досягти максимуму емоцій від прослуховування аудіофайлів будь-якої спрямованості. Вмикайте власні режими для трансляції класичних творів, сучасних електронних треків, рок-композицій, подкастів та аудіокнижок, щоб повною мірою насолодитись контентом.
 
Вбудовані динаміки планшета Apple розташовані таким чином, щоб транслювати звук саме на користувача, створюючи ефект об’єму і глибини. А значний запас гучності дає змогу використовувати пристрій навіть в якості портативної колонки.
 

Кращі музичні сервіси для онлайн-відтворення треків

Потокове відтворення музики значно зручніше для більшості користувачів, ніж завантаження треків в пам’ять планшета. Воно дає змогу обирати музику під настрій з поміж сотень тисяч треків, а накопичувач девайса , що в iPad зазвичай становить 64 або 256 ГБ, використовувати для збереження інших файлів.
Найзручнішими з музичних сервісів, на думку українських меломанів, стали:
 
- Spotify. Платформа, що базується на штучному інтелекті і пропонує користувачеві треки, аналізуючи історію його прослуховувань;
 
- YouTube Music. Цей музичний агрегатор відкриває доступ до треків українських і закордонних виконавців, але без підписки він працює лише на розблокованому дисплеї;
 
- Apple Music. Зручний, але досить коштовний сервіс для власників iPhone та iPad, проте переважно орієнтований на західних виконавців і слухачів.

Останнім часом ще кілька платформ прийшли на український ринок, проте всі вони мають певні обмеження чи недоліки, що унеможливлюють їх швидкий розвиток саме в нашій країні.
 

Чи варто платити за підписку в музичних додатках?

Більшість популярних сервісів, доступних в Україні, відкривають доступ до прослуховування музики без підписки, проте інтегрують в аудіопотік рекламу. Відключити її можна лише внесенням абонплати. 
 
Також з негативних моментів можна виділити відсутність можливості перемикатись між треками без обмежень. Наприклад, Spotify в безкоштовному варіанті дає змогу пропустити не цікаву композицію лише п’ять разів на годину. Окрім цього, постачальник послуги обмежив бітрейт композицій та рівень гучності, тож обравши платну версію прослуховування, ви значно посилите емоції від додатку.
 
В той же час більшість українців вважають за краще слухати музику безоплатно, адже звикли, що контент у мережі переважно безкоштовний. Проте щомісячний платіж у 3-5 доларів навряд чи суттєво вплине на бюджет, але подарує більше можливостей для справжнього меломана. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також