Красуня з Корця була повненькою, а зараз змагається за серце холостяка (ФОТО)

18200 0

Ми у соцмережах:

Красуня з Корця була повненькою, а зараз змагається за серце холостяка (ФОТО)

Аліна Ляшук з Корця, яка змагається за серце пілота у популярному шоу «Холостяк», поділилася своєю історією.

 Як пише дівчина у своєму Instagram, її максимальна вага була 67 кілограмів:

- Скільки себе пам’ятаю, я завжди була повненькою. Особливо в школі. Але в мене ця історія вкрай цікава, тому що, окрім однокласників, багато вчителів також акцентували увагу на моєму зовнішньому вигляді. Я була охайною, доглянутою, в чистому одязі, але трошки більша своїх однолітків. Так буває, правда?

Пам’ятаю слова деяких педагогів, що говорили: «Аліна, ти в свої роки в два рази більша за мене». На той час у мене були інші пріоритети, моя сім’я мене любила, підтримувала, я була впевненою в собі дитиною, навіть з тими кілограмами і в своєму тілі!

Якби не один конкурс, в якому я вирішила взяти участь на першому курсі - просто прийшов час скинути зайве. Саме він спонукав мене записатися в спортзал, відмовитися від цукру, чіпсів, «Мівіни» і всього того, що я любила. За 1 місяць я схудла на 13 кілограмів.

Я займалася в спортзалі, обмежувала себе у всьому, пила по 3-4 літри води, і моя вага просто кудись зникала, спочатку швидко, потім повільніше.

Я стала в прекрасній формі, мої одногрупники говорили: «Ого, як ти схудла, ого яка молодець». Але, що я хочу сказати, до чого я веду! Я не стала впевненішою від того, що схудла!

Я лишилася тою самою дівчиною, яка любить одяг over size, яка спокійно і нормально може з’їсти пачку чіпсів, не докоряти собі і не рахувати калорії, бо тепер я маю міру.

Запам’ятайте, якщо вам потрібно мотивувати себе зробити щось - то ви цього робити автоматично не хочете! Наприклад, ви не хочете вчити англійську, але змушуєте себе. Ви не хочете бігати, але змушуєте себе! Толку не буде! Прийде час і до вас дійде, що саме зараз вкрай необхідно вийти на пробіжку, або глянути серіал з субтитрами
».

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також