У Рівному чоловік розповсюджував заборонену символіку комуністичного режиму

926 0

Ми у соцмережах:

У Рівному чоловік розповсюджував заборонену символіку комуністичного режиму

Слідчі Рівненського райуправління поліції розпочали досудове розслідування за фактом поширення символіки комуністичного, нацистського режимів або їх фрагментів, вчинені з використанням засобів масової інформації. Викрили зловмисника працівники УСБ України в Рівненській області.

55-річний уродженець Криму,який живе у Рівному, на своїй сторінці у соціальній мережі «ВКонтакте» веде активну інформаційну діяльність, спрямовану на поширення комуністичної символіки. Чоловік публічно розповсюджує символи та лозунги тоталітарного режиму СССР та комуністичної партії, повідомляє поліція Рівненської області.

Досудове розслідування триває. У рамках кримінального провадження на підставі ухвали суду за місцем проживання зловмисника поліцейські провели обшук.  вилучили два мобільні телефони із стартовими пакетами та ноутбук.

Вирішується питання про повідомлення йому про підозру за частиною 2 статті 436-1 Кримінального Кодексу України та обрання запобіжного заходу. За скоєне йому може загрожувати від п’яти до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також