На Сарненщині чоловік застрелив свого колишнього тестя, побив тещу та підстрелив швагра

10308 0

Ми у соцмережах:

На Сарненщині чоловік застрелив свого колишнього тестя, побив тещу та підстрелив швагра

Самогубство, замах на вбивство і вбивство: на Рівненщині поліцейські встановлюють усі обставини злочинів.

В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 37-річний житель Сарненського району, який учора, першого червня, скоїв умисне вбивство колишнього тестя, заподіяв вогнепальне поранення швагру та завдав тілесні ушкодження тещі.

Повідомлення про стрілянину та двох загиблих у селі Рудня-Карпилівська надійшло на спецлінію 102 близько 22:30.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група обласного управління поліції, Сарненського райвідділу поліції і працівники криміналістичної лабораторії.

Поліцейські встановили, що за місцем проживання 35-річний чоловік покінчив життя самогубством, здійснивши постріл в голову із незареєстрованої двоствольної мисливської рушниці.

Його 37-річний рідний брат, коли виявив молодшого мертвим,  забрав його зброю і пішов до будинку своїх колишнього тестя і тещі. Там він вистрілив у груди 51-річному чоловікові, який загинув на місці події, вдарив прикладом у голову 46-річній жінці та завдав вогнепальне поранення в ногу їхньому 27-річному синові. Потерпілих госпіталізували до лікарні. 

Зловмисника, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, допомогли затримати до приїзду правоохоронців місцеві жителі.

За погодженням із Сарненською окружною прокуратурою затриманому повідомили про підозру за фактами умисного вбивства та замаху на умисне вбивство двох осіб. Підозрюваний не заперечує свою вину.

Крім того, у рамках кримінального провадження поліцейські встановлюватимуть також і обставини скоєного самогубства 35-річним жителем села Рудня-Карпилівська,  повідомляє поліція Рівненщини.. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також