Кривава розправа у Бичалі: за смертельні тілесні ушкодження пішоходу селянин отримав нічний домашній арешт

3085 0

Ми у соцмережах:

Кривава розправа у Бичалі: за смертельні тілесні ушкодження пішоходу селянин отримав нічний домашній арешт

Підозрюваного у нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть жителя села Бичаль, суд відправив під нічний домашній арешт.

Судове засідання відбулося сьогодні. Клопотання слідчого про тримання під вартою 38-річного жителя Постійного Костопільський районний суд не задовольнив. Відповідно до ухвали суду підозрюваний має на утриманні трьох дітей, раніше до кримінальної відповідальності не притягувався, відтак йому обрали запобіжний захід у виді нічного домашнього арешту з 22:00 по 07:00.

Нагадаємо, що це трапилось 12 лютого. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що близько 20 години двоє чоловіків — 38-ми та 27-ми років поверталися додому. Біля них зупинився легковий автомобіль, із якого вийшли п’ятеро осіб та вчинили бійку.

«Їм не сподобалося, як вели себе на проїзній частині жителі Бичаля», — повідомивпід час брифінгу заступник начальника ГУНП в Рівненській області — начальник слідчого управління Олександр Панасюк.

Завдавши удари обом місцевим мешканцям, зловмисники поїхали у невідомому напрямку. Потерпілі дісталися до будинку 38-річного чоловіка та викликали «швидку». Однак внаслідок розриву печінки та внутрішньої кровотечі власник помешкання помер. Сиротами залиились четверо його дітей.  Крім того, у 27-річного жителя Бичаля діагностували забої плеча.

Слідчі Костопільського відділу поліції розпочали кримінальне провадження відносно учасників бійки за фактом хуліганства, вчиненого групою осіб, за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України.

Читайте більше: Кривава бійка у Бичалі: водій авто з Постійного та його пасажири так побили пішоходів, що один з них помер


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також