Куди частіше бувають гарячі путівки?

750 0

Ми у соцмережах:

Куди частіше бувають гарячі путівки?

Відпочивати – добре, а відпочивати по гарячій путівці – ще краще, адже зниження вартості таких турів йде не за рахунок погіршення якості обслуговування і урізання кількості послуг, а за рахунок необхідності закрити бронь в готелі. Туроператори готові пропонувати хороші знижки тим, хто готовий зірватися в подорож за 1-3 дні до призначеної дати вильоту, але чи на всі напрямки бувають гарячі тури, як їх шукати, і що потрібно обов'язково знати, купуючи таку вигідну на перший погляд пропозицію?

Інструменти для пошуку дешевих турів

Якщо раніше інформація про наявність гарячих турів була доступна тільки турагентам, то зараз кожна людина може відстежити наявність звичайних і гарячих путівок не виходячи з дому. Для цього можна використовувати не тільки сайти турфірм, але і сайти-агрегатори, які самостійно збирають інформацію по всім туроператорам. Дуже зручно також користуватися «календарями низьких цін».

Знайти дешеві тури можна в телеграм каналах і на спеціально створених сторінках від агентств з продажу квитків, але варто врахувати, що список турів постійно зменшується, адже люди розкуповують вигідні пропозиції або вносять передоплату і бронюють тур для себе. Так що бажано підписатися на розсилку пропозицій, щоб завжди бути в курсі останніх подій і першому дізнаватися про вигідні путівки.

Порада! Якщо хочете заощадити – летіть не під час свят, а до або після цього періоду. Особливо видно зниження цін після новорічних канікул, весняних та зимових свят, адже ажіотаж навколо напрямків спадає, а готелі працюють і повинні наповнюватися туристами.

Летіти одному завжди дорожче, ніж удвох, так що варто вибиратися на відпочинок кратною кількістю осіб. У пошуку гарячих турів можуть допомогти статті про низькі сезони відпочинку. Перед початком сезону відпусток і в його кінці гарячі путівки зустрічаються набагато частіше. Жоден турагент не може обіцяти вам, що знайде копійчаний тур на певні дати. Наявність путівок залежить від планування туроператорів, купівельного попиту і десятка інших факторів.

Гарячі путівки взимку і влітку

Їздити на відпочинок за гарячими путівками можна цілий рік, деякі люди так і роблять, вирушаючи на море за кордон мінімум два рази на рік – взимку та влітку. Наприклад, низький сезон в Туреччині починається в листопаді і триває до квітня. В цей час висока ймовірність знайти путівку за вигідною ціною в 5* готель, де вартість відпочинку в звичайний час перевищує 1500$. Що стосується низьких сезонів на інших популярних напрямках – орієнтуватися можна на наступні дати:

♦ в Єгипті відносне зниження туристичного інтересу, тобто низький сезон, відзначається влітку і після Новорічних свят аж до березня;

♦ в Таїланді з початку травня і аж до жовтня – сезон дощів, відповідно – низький сезон, але потрібно дивитися прогноз погоди, так як дощі можуть лити тижнями поспіль, заважаючи нормальному відпочинку;

♦ в Італії час затишшя жовтень і листопад. Починається низький сезон, який триватиме до травня;

♦ в Греції добре і недорого відпочити на островах можна в березні або жовтні, а на гірськолижних курортах в кінці березня напочатку квітня;

♦ на Кіпрі низький сезон настає березні-квітні, в цю пору року морська вода ще дуже бадьорить, але сонце ласкаве, а місцева весна прекрасна;

♦ на Кубі низький сезон триває з травня по жовтень. В цей час на Кубі йдуть тропічні дощі, дуже вологий і задушливий період, але це час великих знижок на поїздки.

Ясна річ, що скупатися в морі вийде тільки на початку низького сезону, коли вода ще тепла і не заважають інші несприятливі кліматичні умови. Але в іншому міжсезоння ідеально підходить для екскурсій і пізнання культури іншої країни.

Головне пам'ятайте – завжди уважно перевіряйте умови туру, гаряча путівка по суті нічим не відрізняється від звичайної, тому не варто відмовлятися від комфортного номера, хорошого харчування та трансфера. Якщо компанія говорить, що ці послуги не входять у вартість путівки, швидше за все під виглядом гарячої путівки вам намагаються продати урізаний пакет пропозицій.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також