Куди покотиться «Бочка» у Рівному?

2047 0

Ми у соцмережах:

Куди покотиться «Бочка» у Рівному?

Багаторічна епопея із пивним баром «Бочка», власник якого спочатку перегородив вулицю Сагайдачного «літнім майданчиком», а потім ніяк не погоджувався прибрати цю добудову, здається, завершується. Почався демонтаж конструкцій, які заважали зробити вулицю проїзною, відкривши ще один проїзд до міського ринку з боку вулиці Симона Петлюри. Навряд чи це рішення допоможе розвантажити центр міста, яким у будній день швидше йти, аніж їхати. Але все одно приємно…    

Микола НЕСЕНЮК.

Василь Гайдур, підприємець:

— Місто треба розвивати, це завжди була моя позиція. Літній майданчик демонтую власним коштом. Для мене то певні складнощі, адже довелося тимчасово закрити заклад. «Бочка» не працює, працівників відправив у відпустки. Ідуть під знос обидва входи, сходинки, каналізація, навіс. Фактично, жертвую своїм бізнесом і немаленьким шматком землі в центрі міста. Думаю, що найближчими днями місто уже почне прокладати дорогу. Я паралельно буду робити там підпірну стінку, щоб якось була розділена моя територія і міська. Побачу, як і де вони вкладатимуть бордюри. До «Бочки» треба буде облаштувати новий вхід: де саме — ще обдумаю. Можливо, він буде якраз із боку тротуару на вулиці Петлюри, місця це забере небагато. Подам ідею на містобудівну раду, щоб внести зміни. «Бочку» оновлю, зробимо всередині ремонт, посилимо фундамент, бо там близько ґрунтові води залягають. Хочу надбудувати високий поверх, там дах все одно треба переробляти, бо гниє. Відкритої тераси там не буде, бо не той клімат — не хочу мати проблем з дощем та снігом. Маю містобудівні умови, дозвіл. Звісно, буде непросто, бо ціни на всі матеріали через війну зросли суттєво, а знайти працівників важко. Але нічого, справимося і буде ще краще, ніж раніше.

Віктор Шакирзян, секретар міської ради:

— Коли підприємець передасть сам будівельний майданчик балансоутримувачу, тобто міськШЕУ, тоді і розповімо, як зможемо залучити кошти і зробити так, щоб запустити тут рух транспорту.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також