Купуйте рамні траверси від ATK-LIFT

756 0

Ми у соцмережах:

Купуйте рамні траверси від ATK-LIFT

Якщо вам потрібно підняти великогабаритний вантаж, тоді немає більш практичного вирішення, ніж траверси рамні купити.

Якщо вам потрібно підняти великогабаритний вантаж, тоді немає більш практичного вирішення, ніж траверсы рамные купить. Звичайно, за умови, що ви знаєте, що це за конструкція і як вона використовується. А це одне з самих практичних і ефективних виробів, щоб підняти важкий вантаж складної форми. Все тому, що для фіксації цей інструмент використовує чотири точки. І це як мінімум. Тому він вважається ефективним. Але найголовніше, придбати рамні траверси сьогодні досить просто - достатньо скористатися послугами компанії ATK-LIFT, яка виготовляє вантажопідйомне обладнання високої якості і пропонує його вам за доступною ціною.

Чому варто замовити траверси ATK-LIFT

Траверси використовуються в різних сферах промисловості, тому під різні цілі потрібно підбирати особливі види комплектації. Тільки так будете впевнені, що зможете отримати необхідний формат обладнання і виконати необхідну роботу. Компанія ATK-LIFT не тільки продає, а й виготовляє обладнання, завдяки чому може виготовити саме ту конструкцію, яка ідеально підійде під запити клієнта.

Траверси рамного типу - це жорстка металева конструкція, але замовник може вимагати, що її йому доставили в розібраному вигляді. Прикріпити вантаж можна, використовуючи, так звані, павуки - стропи, що складаються з чотирьох захоплень. Можуть використовуватися і захоплення іншого типу. Наприклад, магнітні варіанти, для листової сталі і не тільки. Комплектація системи може відрізнятися, залежно від побажань замовника, тому формуючи замовлення, уважно вивчіть асортимент, і подумайте, які ще пристрої можуть вам стати в нагоді, щоб зробити роботу швидко і з максимальною зручністю.

Але давайте докладніше розглянемо, чому в деяких випадках це обладнання є єдиним розумним рішенням, якщо потрібно підняти на висоту відносно важкий або незручний вантаж. Але компанія ATK-LIFT ще й пропонує дуже хороші умови співпраці, тому користуватися її послугами, вигідно:

♦ гарантує найкращу вартість серед аналогів від інших виробників з відносно однаковою якістю виконання роботи;

♦ є можливість зробити індивідуальне спецзамовлення, яке співробітники компанії виконають швидко і якісно, а якщо в асортименті магазину є щось подібне, консультанти з радістю звернуть на це вашу увагу, і ви зможете заощадити час;

♦ висока якість готових виробів завдяки кращому сучасному обладнанню, що використовується компанією;

♦ всі металеві деталі покриті антикорозійним захистом, що істотно подовжує термін їх експлуатації;

♦ на усі товари дається гарантія, тому якщо з вини компанії виріб вийде з ладу, його вартість покупцеві буде компенсована.

Готові траверси випробовуються на якість, перед тим як вони потраплять на полиці магазину або будуть відправлені покупцеві. Згідно зі статистикою, практично всі вироби можуть підняти більше ніж зазначено в графі про їх номінальну вантажопідємність.

До того ж однією з головних переваг співпраці з компанією ATK-LIFT є їх індивідуальний підхід до потреб кожного клієнта. Завдяки чому можна отримати не тільки необхідне обладнання, але і високу якість обслуговування. Сайт запропонує додаткове обладнання, яке може вам знадобитися при замовленні. Це значно економить час на пошуки і дозволяє придбати весь комплект необхідних товарів. Крім того, якщо оформляється велике замовлення, є високі шанси отримати солідну знижку. Як можна упустити таку можливість?


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також