Кутові шліфмашини: особливості

264 0

Ми у соцмережах:

Кутові шліфмашини: особливості

Кожен майстер повинен мати інструменти, які знадобляться для проведення різних ремонтних робіт. Одним із найбільш поширених і потрібних інструментів вважається шліфувальна машина. Кутові моделі шліфмашин ще називають болгарками. Всі доступні пропозиції представлені на сайті https://ua.intertool.ua/catalog/elektroinstrument-i-oborudovanie/shlifmashini-uglovie/.

Призначення кутових шліфувальних машин

 Даний пристрій – це електричний агрегат ручного типу, за допомогою якого можна різати, шліфувати, обробляти заготовки. Останні можуть бути виготовлені з різних матеріалів (дерево, камінь, метал і ін..). зазвичай конструкція таких приборів складається з мотора, спеціальної системи старту, шпинделя і передачі зубчастого виду.

Болгарки виконують наступні види робіт:

• полірувальні. За допомогою таких робіт заготовка обробляється на кінцевому етапі;

• стрічкові. Тут виконується первинна обробка заготовок, коригуються кромки, скошуються заготовки;

• вібраційні. Роблять кінцеву обробку заготовок, які зроблені з металу, пластику чи каменю;

• прямі. Мова йде про обробку малих деталей, яка відрізняється високою точністю.

Кутові шліф машини активно використовуються і в побуті, і в промисловості.

Різновиди кутових шліф машин

Болгарки можуть бути 3 видів в залежності від потреб:

• побутова,

• професійна,

• промислова.

Побутові моделі болгарок допомагають видалити корозію на заготовці, яка виготовлена з металу. Також застосовуються такі апарати для зрізання кріплення, нарізання цегли і ін.. Можна замінити круг, для цього є функція зупинки шпинделя. Завдяки присутності оригінального захисного кожуха під час використання виробу забезпечується висока безпека.

Професійні кутові шліфувальні машини відрізняються інтенсивним використанням в великих масштабах. Редукторна шестерня має оригінальну конструкцію, що зводить до мінімуму можливі вібрації апарату під час роботи, атак же забезпечує мінімальний рівень шуму. На подібних машинах завжди встановлена система охолодження. Також тут присутній мотор хорошої потужності і ручка, яка відрізняється ергономічністю. Завдяки наявності такої ручки виріб буде надійно зафіксований в руці.

Промислові шліфувальні машини мають функцію захисту. Тобто в випадку збою в електричній мережі не буде мимовільного старту. Щіткотримач має оригінальну конструкцію, що забезпечує довго тривалість щіток. Агрегат буде довго служити завдяки наявності кулькових підшипників. Промислові прибори використовуються навіть в тих місцях, де відмічається важкий доступ. Це можливо завдяки корпусу редуктора, який має особливу конфігурацію. Двигун, а саме його обмотка, володіє надійним захистом від зовнішнього середовища. Адже тут присутній шар клею, в основі якого знаходиться епоксидна смола.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також