Кутовий

1074 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

35 очок Андрія Артимовича не допомогли рівненському "Пульсару" у рідних стінах обіграти баскетболістів алчевської "Коксохім-Сталі" — 70:76 ::: Два десятка команд з міст та районів області взяли участь у відбірковому етапі чемпіонату Рівненщини з футзалу. Змагання проходили у Костополі ::: Друге місце на міжнародному турнірі у Львові посіла команда Рівненської обласної асоціації гирьового спорту. Найкраще з рівнян виступила очільниця асоціації Оксана Малиновська...

35 очок Андрія Артимовича не допомогли рівненському "Пульсару" у рідних стінах обіграти баскетболістів алчевської "Коксохім-Сталі" — 70:76. Ця перемога для алчевців стала першою у нинішньому чемпіонаті. Таким чином, у рівнян, як і раніше, одна перемога, щоправда, тепер у семи матчах. Черговий поєдинок у вищій лізі "Пульсар" проведе у неділю у Луцьку проти "Лучеська".

Два десятка команд з міст та районів області взяли участь у відбірковому етапі чемпіонату Рівненщини з футзалу. Змагання проходили у Костополі. У підсумку до фіналу пробилися представники Рівненського, Гощанського, Костопільського та Рокитнівського районів, а також Кузнецовська та Рівного. Фінальна частина змагань відбудеться у спортзалі рівненської ДЮСШ №4 7 грудня. Ігри розпочнуться о 14.00.

Друге місце на міжнародному турнірі у Львові посіла команда Рівненської обласної асоціації гирьового спорту. Найкраще з рівнян виступила очільниця асоціації Оксана Малиновська, яка у ваговій категорії до 63 кг виборола "золото". Крім того, призерами стали Анастасія Бондар, Юлія Максимчук, Микола Фесюк, Юрій Чубаєвський та Василь Малиновський. Готував спортсменів Леонід Момотюк.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також