Кутовий

1165 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Дванадцять ігор — дванадцять поразок. Волейболістки рівненської "Регіни" не змогли на рівних протистояти... 180 спортсменів із восьми областей взяли участь у відкритому Кубку Рівненщини з тхеквондо ВТФ, що пройшов у спортзалі ЗОШ №26 Рівного... Традиційний чемпіонат міста з футзалу стартував у Рівному... 95 юних боксерів з Рівненської, Тернопільської, Волинської, Хмельницької та Житомирської областей... Вечірня ліга з тач-регбі стартувала у Рівному на відкритому майданчику ДЮСШ №4...

Дванадцять ігор — дванадцять поразок. Волейболістки рівненської "Регіни" не змогли на рівних протистояти своєму головному конкуренту у боротьбі за виживання в Суперлізі вінницькому "Медуніверситету", граючи на виїзді — 0:3 (16:25, 27:29, 21:25), 1:3 (25:18, 22:25, 22:25, 20:25). Покращити своє турнірне становище "Регіна" спробує 29-30 листопада. У ці дні в Рівному гостюватиме лідер Суперліги южненський "Хімік".

180 спортсменів із восьми областей взяли участь у відкритому Кубку Рівненщини з тхеквондо ВТФ, що пройшов у спортзалі ЗОШ №26 Рівного. У підсумку найкраще виступили представники Івано-Франківська та Хмельницького, у рівнян — третє командне місце. Вік учасників турніру — від восьми до вісімнадцяти років.

Традиційний чемпіонат міста з футзалу стартував у Рівному. У першій міській лізі, яка змагається у ДЮСШ №4, виступає вісім колективів. Вони проведуть двоколовий турнір, який фінішує на початку лютого. У стартових двох турах перемоги здобули "Рівнегаз" та "Феміда". Ще п'ятнадцять клубів поборються за перемогу, а відтак за підвищення у класі у другій лізі. Ці команди гратимуть у технікумі технологій та дизайну.

95 юних боксерів з Рівненської, Тернопільської, Волинської, Хмельницької та Житомирської областей взяли участь у турнірі пам'яті Ніла Хасевича. Ці змагання у спортзалі рівненської ДЮСШ №5 пройшли вже усьоме.

Вечірня ліга з тач-регбі стартувала у Рівному на відкритому майданчику ДЮСШ №4. За перемогу борються чотири колективи — РК "Рівне", "Аспірин", "Леви" та "Связі". Тач-регбі є неконтактним видом регбі, в якому захват фіксується дотиком до гравця з м'ячем команди-суперника.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також