Кутовий

1264 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Дві рівненські спортсменки виграли "золото" на чемпіонаті світу з дзюдо серед спортсменів з вадами зору, який фінішував у Сполучених Штатах... У чемпіонаті області з футболу відбулися матчі 12-го туру: "ОДЕК" (Оржів) — ФК "Садове" — 1:3... Один з провідних тренерів Рівненщини Андрій Попеляєв до Дня фізкультури та спорту отримав звання заслужений тренер України...

Дві рівненські спортсменки виграли "золото" на чемпіонаті світу з дзюдо серед спортсменів з вадами зору, який фінішував у Сполучених Штатах. Найкращими у своїх вагових категоріях були Наталія Ніколайчик та Ірина Гусєва. Окрім того, срібну та бронзову медалі здобули Олександр Косінов та Олександр Назаренко. Загалом на цьому чемпіонаті Україну представляли вісім спортсменів із Рівненщини.

У чемпіонаті області з футболу відбулися матчі 12-го туру: "ОДЕК" (Оржів) — ФК "Садове" — 1:3, ФК "Малинськ" — "Сокіл" (Радивилів) — 7:3, "Волинь-Цемент" (Здолбунів) — "Случ" (Березне) — 0:2, "Ізотоп" (Кузнецовськ) — "Гоща-Амако" — 1:1. Після цього туру у лідери чемпіонату вирвався "Ізотоп" — 22 очки, на очко менше в "ОДЕКа".

Один з провідних тренерів Рівненщини Андрій Попеляєв до Дня фізкультури та спорту отримав звання заслужений тренер України. Нині у цього фахівця займається ціла група легкоатлетів міжнародного рівня: Вадим Слободенюк, Наталія Прищепа, Світлана Станко, Михайло Іверук.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також