Кутовий

1208 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

ФК "Малинськ" та ФК "Садове" зустрінуться у суботу у фіналі Зимової першості Рівного з футболу пам'яті Володимира Шморгуна. Перший етап Кубка України з підводної стрільби пройде у неділю у басейні Рівненської ДЮСШ №3. Бронзову медаль серед юніорів на чемпіонаті України з легкоатлетичних метань, що пройшов у Мукачевому, здобув костопільський

ФК "Малинськ" та ФК "Садове" зустрінуться у суботу у фіналі Зимової першості Рівного з футболу пам'яті Володимира Шморгуна. У півфіналі малинці обіграли оржівський "ОДЕК" — 2:1, а хлопці з Садового були сильнішими за юніорів луцької "Волині" — 1:0. Вирішальні матчі турніру відбудуться на запасному полі стадіону "Авангард". Гра за "бронзу" запланована на 11.00, а головний фінал — на 12.30.

Перший етап Кубка України з підводної стрільби пройде у неділю у басейні Рівненської ДЮСШ №3. Участь в змаганнях братимуть команди з Рівного, Миколаєва, Запоріжжя, Києва, Хмельницького та Херсона.

Бронзову медаль серед юніорів на чемпіонаті України з легкоатлетичних метань, що пройшов у Мукачевому, здобув костопільський метальник списа Олександр Звіздецький. Також третім, але серед юнаків, став інший костопільчанин Іван Ткач. Загалом Рівненщина на цьому чемпіонаті посіла сьоме місце.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також