Кутовий

1185 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

У Зимовій першості Рівного з футболу пам'яті Володимира Шморгуна визначилися чвертьфінальні пари... Вихованці Рівненської ОСДЮШОР В'ячеслав Гурин та Владислав Павлюк стали переможцями другого етапу чемпіонату України з пляжного волейболу ...

У Зимовій першості Рівного з футболу пам'яті Володимира Шморгуна визначилися чвертьфінальні пари. У суботу на запасному полі стадіону «Авангард» зустрінуться: 10.00 — «ОДЕК» (Оржів) — «Калина» (Бугрин), 11.20 — «Волинь» (Луцьк) — ФК «Верхівськ», 12.40 — ФК «Малинськ» — «АМАКО» (Симонів), 14.00 — ФК «Забороль» — ФК «Садове». Півфінали пройдуть наступного дня. Хто ж стане зимовим чемпіоном Рівного — стане відомо через тиждень, у суботу 28 лютого.

Вихованці Рівненської ОСДЮШОР В'ячеслав Гурин та Владислав Павлюк стали переможцями другого етапу чемпіонату України з пляжного волейболу серед юнаків 1999-2000 р.н. На змаганнях, що пройшли у Новій Каховці, рівненська пара випередила інші 18 колективів. Крім того, четверте місце у цьому ж турнірі посіли рівняни Олег Вінічук та Владислав Озімковський.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також