Кутовий

1200 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Команда острозької газети "Життя і слово" стала переможцем 13-ї Спартакіади журналістів області...

Протягом двох днів на базі "Олімпієць" у Хрінниках представники 11 колективів грали у шахи, шашки, настільний теніс, мірялися у влучності у дартсі, тягнули линву та піднімали гирі.

Рівнянин Володимир Трофимов успішно виступив у голландському місті Опенде у міжнародних змаганнях зі спідвею на довгому треку. Там 50-річний рівненський ветеран посів друге місце. До речі, до цього п.Трофимов змагався в румунській Браїлі на першому етапі Кубка МАСЕС, де посів 6 місце, пропустивши молодих співвітчизників Андрія Кобрина та Станіслава Мельничука, але при цьому випередивши Олександра Бородая.

У чемпіонаті області з футболу відбулися матчі 9-го туру. Центральний поєдинок пройшов у Рівному на стадіоні "Авангард", де "Славія" приймала оржівський "ОДЕК". Для того, щоб скоротити відставання від лідера до одного очка, рівнянам треба було перемагати, але цього не сталося — 0:0, і різниця між першою та другою командами області залишається, як і раніше, 4 очки. В інших іграх туру було зафіксовано такі результати: "Маяк"— "Волинь" — 1:1, "Волинь-Цемент" — "Авангард" — 0:4, "Сокіл" (Р) — "РОКО-Зоря" — 2:1, "Сокіл" (С) — "Енергія" — 2:2, "Амако" — "Ізотоп" — 6:1.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також