Кутовий

1324 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Міні-футбольний клуб "Кардинал-Рівне" посів третє місце з шести команд на "Кубку Львівщини"... Оржівський "ОДЕК" вже увосьме став володарем Кубка Рівненської області з футболу. Цей трофей, як і більшість попередніх, не дався без бою...

Міні-футбольний клуб "Кардинал-Рівне" посів третє місце з шести команд на "Кубку Львівщини". У першій грі рівняни обіграли чемпіона Львівської області "Княжий ринок" — 6:5 (по ходу зустрічі рахунок був 6:0), потім програли івано-франківському "Урагану" — 1:3. У матчі за третє місце команда Сергія Піддубного зустрічалася з львівською "Енергією" і виграла 4:2. Турнір у Львові був для "Кардинала" другим у рамках підготовки до сезону. До цього у Хмельницькому наш клуб став четвертим, причому там теж була перемога над "Енергією" та поразка від "Урагану". Щодо чемпіонату Екстраліги, то він стартує 6 вересня. Цього дня "Кардинал" прийматиме харківський "Локомотив".

Оржівський "ОДЕК" вже увосьме став володарем Кубка Рівненської області з футболу. Цей трофей, як і більшість попередніх, не дався без бою. Упродовж 90 основних і 30 додаткових хвилин глядачі, що зібралися на стадіоні "Авангард" у Рівному, голів не побачили. Причому сарненський "Маяк", який був суперником оржівців, грав гостріше. Тримала до останнього у напрузі і серія пенальті. Втім, у заключній спробі капітан сарненців Артем Українець не зміг переграти голкіпера оржівців Юрія Кособуцького.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також