Квіти скажуть про ваші почуття

2633 0

Ми у соцмережах:

Квіти скажуть про ваші почуття

Скільки пісень, скільки легенд, скільки дивовижних історій складено про квіти?! І, здавалося б, так банально - пучок ромашок чи польових квітів - і одразу посмішка на обличчі. Отримувати квіти - завжди приємно. І хоч ми і не в лицарську епоху живемо, і далеко не в добу ренесансу, та кур'єрська доставка квітів допоможе вам подарувати дорогій людині хоч крихту радості!

Квіти як символ унікальності

Ми так часто потопаємо в буденності життя, що часто не помічаємо тих, хто поруч. Наполегливо рекомендуємо - роззирніться, погляньте на натруджені руки матері, на втомлений погляд дружини, на засмучене обличчя коханої і подумайте, чи можете ви щось зробити. Подаруйте квіти, адже так ви зможете сказати все без зайвих слів:

• висловити любов - і не лише у важливі дати, а й у звичайний буденний день;

• викликати посмішку - адже на квіти неможливо дивитись не посміхнувшись;

• підтримати - адже часто так буває, що слів замало, а букет нагадає, що ви поруч завжди;

• справити враження - і немає значення, які це квіти, важливо те, що ви їх подарували.

Кожна квітка - унікальна. Існує легенда про чудовий сад, який помирав. А садівник не знав, чому. Розпитував у рослин, і дуб жалівся, що він не такий високий, як сосна. А сосна плакала, бо не могла плодоносити солодкими ягодами, як виноград. А виноград бідкався, що немає таланту розквітати, як троянда. А троянда мріяла бути сильною та могутньою, як дуб. Лиш маленька ромашка так жадібно тяглася до сонця, буяла у всій своїй красі. Коли ж садівник запитав її, чому вона така, ромашка сказала: садівник посадив мене, він хотів, щоб була саме ромашка, значить я буду ромашкою настільки добре, наскільки зможу… Жінка дуже схожа на ромашку - тендітна та ніжна, і на дуб - сильна й могутня, і на кожну рослину в саду. І кожна жінка заслуговує бути собою у всій красі. А кожен чоловік, як дбайливий садівник, має живити жінку своєю підтримкою. Проявляйте увагу, даруйте турботу, а Доставка квітів у Рівне з радістю вам у цьому допоможе.

Походження традиції дарувати квіти

Без сумніву, квіти - чудовий подарунок. І традиція ця бере початок з прадавніх часів. З цього приводу також існує безліч легенд. Біблійна версія свідчить, що Адам так хотів порадувати Єву, яка дуже сумувала за квітами з раю. Язичницька говорить про приношення букетів як дар Богині-матері. Та справжніми майстрами дарувати квіти завжди вважалися жителі сходу. Вони обожнювали робити такі подарунки - це допомагало їм сказати про свої почуття, які не можна було висловлювати публічно. Так зародилася традиція спілкуватися через квіти, а шведський король Карл захопився цим і започаткував таку ж традицію В Європі. А чому ні? Це гарно і приємно. Підтримайте традицію, даруйте квіти на свята й без приводу!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також