Латають ями на 106 вулицях у Рівному

1816 0

Ми у соцмережах:

Латають ями на 106 вулицях у Рівному

Ремонтувати вулиці у Рівному почали з тих, які ведуть на міський цвинтар — щоб встигнути до Великодня і Провідної неділі, коли відвідувати могили померлих на кладовище їде чи не усе місто.

Сорок мільйонів гривень передбачено в бюджеті Рівного на сезон поточного ремонту доріг міста цього року. Потребу визначали, як розповів заступник начальника міського управління житлово-комунального господарства Володимир Лапюк, так: найперше провели ремонт вулиці Енергетиків, яка веде до цвинтаря, потім Курчатова, Данила Галицького, Медичної, Студентської, Льонокомбінатівської та перехрестя з круговим рухом цієї вулиці з вулицями Гагаріна та Костромською. За сухої погоди на відремонтовані дороги невдовзі нанесуть розмітку.

Далі дорожники перейдуть ближче до центру — на Соборну та Київську, Чорновола, Бандери, Пушкіна. Залатають ями на вулицях Басівкутській, Карнаухова, Ярослава Гашека, Князя Володимира. У пріоритеті — дороги, якими рухається найбільший потік громадського транспорту, потім — менш значущі в плані завантаженості громадським транспортом вулиці. А вже після них шляховики обіцяють дійти до проїздів та дворів житлових будинків.

Стан доріг міста цієї весни гірший, ніж у попередні роки, декотрі потребують капітального, а не ямкового ремонту. Чи вистачить 40 мільйонів, аби залатати геть усі ями на дорогах, наперед сказати, зі слів пана Лапюка, неможливо. Адже часто виникають непередбачувані обставини. Про капітальний ремонт, на яких вулицях і коли його робитимуть Володимир Лапюк воліє за краще не говорити взагалі. Поки не розглянуть і не затвердять конкретні об’єкти, а міськрада не виділить кошти на капремонт. Пропозицій, на які саме дороги їх витратити, зі слів пана Лапюка, подано багато, аби лише були гроші усе відремонтувати.

Світлана Федас.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також