Луганчани намагаються очорнити найвідомішу волонтерку Рівного

16422 0

Ми у соцмережах:

Луганчани намагаються очорнити найвідомішу волонтерку Рівного

Однією з найвідоміших волонтерок Рівного є ветеран та учасник бойових дій Вікторія Шинкаренко. Без перебільшення її знають усі військові та волонтери Рівненщини та України.

Через свою активну діяльність у допомозі армії вона стала мішенню для маніпуляцій і чорного піару. Атакують Вікторію Шинкаренко уже не перший рік із надуманими звинуваченнями.

Нещодавно стало відомо, що 10 серпня 2023 року відповідно до заяви ТОВ «Інформаційного агентства «Голос Народу»» в єдиному державному реєстрі досудових розслідувань реєструють кримінальне провадження. Підстава порушення кримінальної справи – звернення директора ТОВ «Інформаційне агентство «Голос Народу»» Липовецького О. про те, що Шинкаренко буцімто заволоділа грошовими коштами шляхом обману в умовах воєнного стану, що завдало значної шкоди потерпілим.

Не складний пошук в opendata виводить нас на двох луганчан, засновників агентства «Голос Народу» - Липовецького Олексія Анатолійовича та Філімоненко Всеволода Костянтиновича (на фото). Обоє мешканці міста Луганськ та мають пряме володіння ТОВ «Інформаційного агентства «Голос Народу»».

Окрім того, вони є засновниками «Луганської обласної партійної організації політичної партії «5.10»» сумновідомого Генадія Балашова. Останній прославився серією своїх антиукраїнських випадів проти мови. Саме він був помічником народного депутата Мельничука Сергія Петровича, який фігурував в антикорупційних розслідуваннях та кримінальних справах щодо створення озброєної банди та стрілянини.


А тепер вишенька на торті. Звинувачення волонтера та ветерана Вікторії Шинкаренко співпали в часі з виходом матеріалів про неї на проросійському сайті «Антифашист», що наштовхує на думку про спланованість акції з очорнення рівненської волонтерки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також