Лукашенко заявив, що спіймали українського агента, який підірвав радіолокаційний російський літак (ВІДЕО)

724 0

Ми у соцмережах:

Лукашенко заявив, що спіймали українського агента, який підірвав радіолокаційний російський літак (ВІДЕО)

У Білорусі до останнього часу діяв російський радіолокаційний літак далекого виявлення «A-50».

 Завдяки йому росіяни наводили свої ракетні удари по Україні. Тому він піднімався у небо разом з російськими винищувачами. Коли це ставалося, то по всій Україні, та Рівненщині зокрема, лунала повітряна тривога.

Літак було пошкоджено диверсантом за допомогою двох дронів, які переносили вибухівку. Відео підриву опублікували білоруські партизани, які й взяли за нього відповідальність.


Цікаво, що аеродром у Мачулищах захищала спеціальна система радіоелектронної боротьби з дронами, яка їх абсолютно не помітила. Наразі літак відправили на ремонт на авіаційний завод в Таганрозі.

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко заявив, що вони спіймали агента СБУ, який підірвав літак. За його словами, це людина з українським та російським паспортом, яка проживала у Криму.

«Айтішник або добре знається на IT-технологіях. Готувався для здійснення терористичних актів. Готували диверсанта представники СБУ і використовували при цьому «найвищі технології», – говорить Лукашенко.

Цікаво, що напередодні затримання білоруські силовики розшукували уродженця Криму Миколу Швеця, 1993 р.н., повідомляє «NEXTA». Його допит був опублікований. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також