Лукашенко звинуватив Україну у підготовці удару по Білорусі

1330 0

Ми у соцмережах:

Лукашенко звинуватив Україну у підготовці удару по Білорусі

Ввечері 8 жовтня МЗС Білорусі запросило посла України у Мінську Ігоря Кизима, йому вручили дипломатичну ноту. У ній білоруська сторона стверджує, що Україна нібито планує «завдати удар» по території Білорусі.

Про це повідомив у Фейсбуці речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.  В ноті білоруська сторона стверджує, що Україна нібито планує нанесення удару по території Білорусі. 

- Ця інформація не відповідає дійсності, - повідомляє речник МЗС Олег Ніколенко. - Ми категорично відкидаємо чергові інсинуації білоруського режиму. Не виключаємо, що вручення дипломатичної ноти може бути частиною плану Російської Федерації із здійснення провокації та подальшого звинувачення України. Закликаємо білоруський народ не піддаватися на провокації. Україна ніколи не зазіхала на чужі території. Ми чітко дотримуємося основоположних норм і принципів міжнародного права та Статуту ООН. Влада в Білорусі має перестати виконувати забаганки Кремля та негайно припинити надавати підтримку Росії в здійсненні її агресії проти України. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також