«Малий» з Вараша полює на ворожих «пташок» в Нью-Йорку на Донеччині

6127 0

Ми у соцмережах:

«Малий» з Вараша полює на ворожих «пташок» в Нью-Йорку на Донеччині

Юрій Кньовець до листопада 2022 року проходив службу у Вараському РТЦК та СП (військкоматі), а зараз – захищає Нью-Йорк.

Воїн має позивний «Малий». Він – військовослужбовець 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.

Свої воєнні будні боєць описує коротко: «Оця от дорога йде в сторону Горлівки. Птурять» її, дрончиками «палять» машину, це в них виходить дуже гарно. Цю дорогу треба пролітати швиденько, бувають випадки…».

Захисник зазначає, що роботи тут щодня вистачає усім.

- Лінія оборони тут дещо викривлена, адже від наших окопів до позицій росіян відстань може коливатися з кількох сотень метрів до майже 9 км. На передку понад усе дошкуляють їхні міномети, трохи глибше – «стволка». Ну і майже через день по нас відпрацьовує ворожа авіація, - каже «Малий».

А тим часом Юрій щодня полює на малих ворожих «пташок», особливо цьому сприяє безвітряна та сонячна погода. Здобич наші бійці не викидають. Те, що залишається від БПЛА противника, ще може їм знадобитися.

Юрій Кньовець призваний до лав ЗСУ 24 лютого 2022 року, нагадують у Рівненському обласному ТЦК та СП. У боях під Соледаром у січні 2023 року воїн був поранений, але швидко повернувся до побратимів і продовжив захищати Україну як старший навідник мінометного взводу 24-ої ОМБр. У липні цього року одержав заслужену нагороду – «Золотий хрест», повідомляє Рівненська ОВА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також