Марійка, яка у зворушливому відео вітала рівнян з Новим роком, - в реанімації

39649 0

Ми у соцмережах:

Марійка, яка у зворушливому відео вітала рівнян з Новим роком, - в реанімації

Марійка Колесник – хвора на онко дівчинка – яка зворушливо вітала рівнян з новорічними та різдвяними святами, потрапила в реанімаціє відділення лікарні в Рівному. Тим часом шахраї збирають кошти, користуючись її фото.

 Про це повідомляє Ксенія Галицька:

«Мій пост про Марійку КОЛЕСНИК охопив майже 3,5 мільйони людей. Є близько 5-ти тисяч коментарів та 72 тис. репостів. Завдяки такій популярності допису чимало людей відгукнулося допомогти 12-ри річній дівчинці. Мені в Блог писало чимало людей з України та з закордону. Навіть (на моє диво) був лист із Росії. Одна молода, але відома і публічна в Москві дівчина запропонувала допомогти у лікуванні Марійки в Німеччині. Але на даний час Марійка потрапили до реанімації. - У нас виявили якийсь вірус і стан важкий, - розповіла мені мама дівчинки пані Людмила КОЛЕСНИК.
Сьогодні ж, 29.01., я знову отримала повідомлення в Блог, що мою інформацію з Блогу та Фото Марійки використовують (пробачте за слова) виродки-шахраї. ТОМУ,БУДЬ ЛАСКА, БУДЬТЕ УВАЖНІ.
Нагадую діагноз Марійки – пілоцитарна астроцитома. Дівчинка вже перенесла дві операції на головному мозку у Київському інституті нейрохірургії ім. А.П. Ромоданова. А ще пройшла три блоки хіміотерапії. Попереду – чотири блоки «хімії» та реабілітація.
Зараз Марійка пацієнтка відділення онкогематології РІВНЕНСЬКОЇ обласної лікарні.
Люди, хто має таку можливість, ДОПОМОЖІТЬ, ХТО ЧИМ МОЖЕ. Дівчинка бореться за життя, бо ДУЖЕ ХОЧЕ ЖИТИ!»
Кошти можна перерахувати на картку Приватбанку КОЛЕСНИК ЛЮДМИЛА СЕРГІЇВНА (мами Марійки) – 5168757383995091. Номер телефону мами Ксенія Галицька готова дати в приват.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також