Медики просять подарувати військовикам книги та смаколики

456 0

Ми у соцмережах:

Медики просять подарувати військовикам книги та смаколики

Ідея акції «Подаруй військовому книгу» належить медикам обласної клінічної лікарні імені Юрія Семенюка, якау пʼятницю, 1 березня, відзначає річницю з Дня заснування.

Кожного дня медики рятують життя і здоров’я усіх, хто звертається за допомогою. Ось уже два роки як чисельною когортою пацієнтів обллікарні військовики, яких поранили чи травмували на передовій.

- Хлопці потребують медичної кваліфікованої допомоги, доброго підтримуючого слова, життєдайного дозвілля, базових гігієнічних засобів і, звісно, домашніх смаколиків. Тому на свій День Народження ми закликаємо вас підтримати наших захисників у благодійній ініціативі «Подаруй військовому книгу».  А разом із книгою - шкарпетки, шампунь, гель для душу, вологі серветки, гігієнічні одноразові пелюшки, зубну пасту, щітку, станок, гель для гоління, шоколадку, печиво. Ви можете обрати щось одне із переліку, а можете принести все, що вважаєте за потрібне, - закликають організатори акції. 

Алгоритм наступний:
1. Готуєте книгу українською мовою і щось із вищевказаного у додаток.
2. Робите фото і закликаєте долучитися до Благодійної ініціативи своїх друзів, тегнувши сторінку Рівненська обласна клінічна лікарня імені Юрія Семенюка у Facebook.
3. Приносите це все у Центр комунікацій і проєктів РОКЛ імені Юрія Семенюка до 12.00 четверга, 29 лютого (093 710 55 79 Ліля).
4. Берете участь у розіграші ексклюзивних футболок I’m From Rivne Region and I Am Proud Of It у суботу, 2 березня.

У День Лікарні, 1 березня, кожному військовику, який у цей день знаходиться на лікуванні в обллікарні, презентують комплект подарунків.  І це буде найменше, що ми можемо зробити, щоби подякувати і підтримати захисників. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також