«Медицина – це в тому числі насильство»: відомий рівненський лікар виступив на захист скандального стоматолога

2317 0

Ми у соцмережах:

«Медицина – це в тому числі насильство»: відомий рівненський лікар виступив на захист скандального стоматолога

Відомий рівненський лікар Павло Сільковський висловив альтернативну думку про роботу дитячого стоматолога Інни Кравчук.

Нещодавно видання «rivne.online» оприлюднило відео з колишньої роботи лікаря, на якому видно, як вона вчиняє насильство стосовно дітей.

Сільковський незгодний із громадською думкою і вважає, що потрібно подивитися повністю ці відео. Адже з уривків відео не можна скласти об’єктивної думки, а засудження стоматологині є передчасним:

- У нас уже було багато кусочків відео, коли всі засуджували патрульну поліцію. Але коли нам показали всю історію, то люди одразу ставали на захист поліцейських. Ці відео не можуть бути істиною у першій інстанції. Особисто я інколи дозволяю фізично карати своїх дітей, коли вони переходять червоні лінії. Роблю це дуже рідко. Наприклад, коли моя дитина дозволяє собі впасти на землю і проявляти істерику, плюнути чи вдарити маму, дідуся чи бабусю. За все це буде фізичне покарання. Я беру ремінця, проговорюю з дитиною кількість ударів.  Після цього обнімаю і пояснюю те, для чого я це зробив. Уявіть, коли взяти з цієї історії кусочок та показати людям мене з емоціями, проте не показувати дитячі капризи. Багато людей скаже, що мене потрібно позбавити батьківських прав.


За словами Сільковського, у своїй стоматології вони лікують дітей в седації, бо дитина не дає себе нормально полікувати:

- У нас дитина спить, ніхто її не б’є. Багато людей відмовляються від седації та йдуть в цю клініку, де працювала цей стоматолог. Дітей там лікували без седації, а їхні батьки були задоволені. На мою думку, правда не настільки жахлива, як нам здається. Хоч я ніколи не працював з цією лікаркою. Можливо. після процедур вона давала дітям цукерки. Зрозумійте, медицина – це в тому числі насильство. Коли я прийшов працювати у реанімацію, то завжди виступав за те, щоб діти були поряд з батьками. У реанімації я бачив багато жахливих речей. Дякую Богу, що ми цього добилися. Дитина має бути завжди з батьками, бо при них вона не бути панікувати.

Читайте також по темі: Приголомшливі кадри знущання над дітьми стоматолога з Рівного (ВІДЕО)


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також