Мічуда обурений, бо прокурор знову не з’явився у суд

1663 0

Ми у соцмережах:

Мічуда обурений, бо прокурор знову не з’явився у суд

Вже понад 3 роки не можуть завершити розгляд кримінального провадження щодо колишнього очільника ДАБІ у Рівненській області Ігоря Мічуди. Нагадаємо, його підозрюють у легалізації майна, одержаного злочинним шляхом. Однак визнати винуватість або спростувати її не можуть з травня 2019 року.

За цей період змінилося вже 6 прокурорів, часто вони навіть не з’являються на засіданнях, повідомляє Сфера-ТВ. 29 серпня сторона обвинувачення вкотре не з’явилася. Такі ухиляння від закриття кримінальної справи, на думку обвинуваченого Ігоря Мічуди, можуть стверджувати про недостатню доказову базу, тобто неявки до суду є звичайним затягуванням, вважає ексочільник ДАБІ. 

Щойно розпочалась війна, як Ігор Мічуда  прибув до військкомату.  Коли там дізналися, що він  має спеціальність кулеметника, то одразу направили до Збройних сил України. Йому навіть не довелося відвідувати усілякі стрільби, щоб згадати свої навички. Адже весь цей час до війни  займався мисливством, тому влучно стріляє. Тепер він має звання старшого солдата-кулеметника іперебуває в окопах.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також