Мічуда просився із СІЗО до мами

4441 2

Ми у соцмережах:

Мічуда просився із СІЗО до мами

Рівненський апеляційний суд розглядав справу відстороненого начальника ДАБІ Рівненщини Ігоря Мічуди.

 Посадовець, якого звинуватили у корупції, оскаржував свій арешт, який він нині відбуває у СІЗО.

Його адвокат Ігор Солімчук наполягав на тому, що стан здоров’я Ігоря Мічуди погіршується через перенесені ним операції на сонній артерії та нозі. Мовляв, медична частина СІЗО не може задовольнити усіх потреб Мічуди.

- У мене проблеми із печінкою, потрібне фахове лікування, яке я прохожу двічі на рік. Однак у СІЗО мені дали пігулку, яка нічим не допоможе. Коли я кажу, що у мене піднімається тиск, то вони узагалі нічого не роблять, - жалівся Ігор Мічуда.

Тому й клопотав у суді, щоб йому змінили запобіжний захід на домашній арешт у нічний час з 19 вечора до 7 години ранку. Відбував би його начальник ДАБІ у батьківському будинку в селі Нова Українка. До слова, зараз там проживає його старенька мама.

Однак судді вирішили не змінювати запобіжний захід. Адже слідство наполягало, що начальник ДАБІ може вплинути на своїх підопічних, а їх ще потрібно допитати. Через це Ігор Мічуда пробуде в СІЗО до 25 вересня.

Нагадаємо, що силовики підозрюють керівника обласної ДАБІ Ігоря Мічуду у вимаганні 400 тисяч гривень від забудовника. За ці гроші посадовець обіцяв не створювати проблем із будівництвом.

Читайте також по темі: Свободу Ігорю Мічуді!

Як начальник ДАБІ Рівненщини з сином домовлялись про хабар (ВІДЕО)


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також