Міністр у Рівному про гроші на реконструкцію «Авангарду»: стадіонів багато не буває

2561 0

Ми у соцмережах:

Міністр у Рівному про гроші на реконструкцію «Авангарду»: стадіонів багато не буває

Віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко під час свого візиту підтвердив, що державний бюджет допоможе реконструювати стадіон «Авангард» у Рівному.

 Як зазначив міністр, для цього потрібно, щоб влада міста подала заявку до Державного фонду регіонального розвитку. До слова, міський голова Володимир Хомко надіється, що державний бюджет допоможе коштами на реконструкцію спортивної арени. Адже бюджет Рівного не потягне суму в 199 мільйонів 800 тисяч гривень.

фото Олександр Харват

- Уже давно було прийнято рішення, що 10% коштів з Державного фонду регіонального розвитку витрачаються лише на спортивну інфраструктуру. У Рівному на вулиці Макарова уже почалося будівництво великого спортивного комплексу. Якщо у міста є бажання будувати ще один стадіон, то це дуже добре. Адже у Рівного уже є стадіон, спідвей на якому славиться на всю Україну. Окрім ДФРР, є ще й фонд з будівництва палаців спорту. Ситуація, коли в Рівному може бути два стадіони абсолютно нормальна. Однак маю одну пораду до місцевої влади: розраховуйте свої можливості, щоб усі ці будівництва не перетворилися на довгобуди, - сказав у Рівному Геннадій Зубко.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також