Міські депутати звільнять Кушніра, якщо на Макарова побудують турбокільце

5034 3

Ми у соцмережах:

Міські депутати звільнять Кушніра, якщо на Макарова побудують турбокільце

У Рівному міські депутати відмовилися виділяти гроші на будівництво турбокільця на вулиці Макарова.

Будувати нову розв’язку вулиць Макарова-Дубенська пропонував минулого року заступник міського голови Рівного Віталій Герман. Проект мали розпочати після завершення реконструкції вулиці Макарова, яка обійшлася місту в 43 мільйони гривень.


До слова, через великий потік автомобілів на цій ділянці дороги у ДТП з року в рік гинуть люди. Окрім цього, будівництво турбокільця мало стати стратегічним, адже в майбутньому можна буде продовжити дорогу до Тинного, як того вимагає генеральний план міста.

на фото Віталій Герман

Однак на бюджетній комісії цей проект назвали популістичним. Адже виявилось, що вартість турбокільця становитиме 20 мільйонів гривень, яких наступних 10 років ніхто не виділить.

- Покласти кілометр нового асфальту на вулиці Макарова коштувало 40 мільйонів, а турбокільце – 20. Хто це взагалі придумав? Навигадували такого, що в голові не вкладається. Встановлення там світлофору нам обійдеться приблизно в мільйон гривень, - сказав член бюджетної комісії Сергій Васильчук.

Бюджетна комісія заборонила управлінню капітального будівництва розробляти проект турбокільця. Якщо керівник УКБ Сергій Кушнір ослухається, то його звільнять.

на фото Сергій Кушнір

- Таке будувати вирішили кілька експертів на архітектурно-містобудівній раді. Колись до цієї ради входив міський голова, його заступники, які відповідають за життєдіяльність міста. Однак тепер туди входять інші люди, а рада стала на порядок слабша, - висловився Сергій Васильчук.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також