Міський голова Острога розпочав святкування із забігу

1859 0

Ми у соцмережах:

Міський голова Острога розпочав святкування із забігу

День міста в Острозі сьогодні, як і зазвичай, стартував із забігу.

Вранці активні острожани цілими сім’ями брали участь у легкоатлетичному забізі, повідомляє Острог. район. Учасники подолали дистанцію 1000 метрів – від відділення Укрпошти до повороту на вул. Шевченка. До легкоатлетичного забігу долучився острозький міський голова Олександр Шикер.

 

Як і годиться, визначили найспритніших.
Медалі серед дітей отримали:
І місце – Іван Калінобродський
ІІ місце – Ігор Малеванчук
ІІІ місце – Богдан Кримінський.

 
Дівчата піднялися на п’єдестал так: І місце – Людмила Котюк, ІІ місце – Олена Кобилянська, ІІІ місце – Анастасія Ярмольчук.



З-поміж чоловіків найкращими були: І місце – Олександр Чернявко, ІІ місце – Олександр Гладкевич, ІІІ місце – Назар Самолюк.
Крім того, відзначили найстаршого та наймолодшого учасників забігу. Найбільш юним став шестирічний Артем Перебойчук, найстаршим – Олександр Трофімчук.


Після цього стартував перший міський велозаїзд. Участь у ньому взяло близько 30 осіб. У супроводі поліції велосипедисти проїхали від майдану Свободи до вулиці Вушенського (мікрорайон Нове місто). Велозаїзд не був змаганням, однак символічні призи учасники отримали.
Зокрема, Юлія Бойко стала наймолодшою учасницею, Віталій Ундір – найстаршим. За активну участь нагородили Федора ЛозюкаСергія Весті й Олексія Пасічника. Особливу відзнаку за волю до перемоги здобув Едуард Загурський.






ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також