У кого в Рівному буде гаряча вода

3337 0

Ми у соцмережах:

У кого в Рівному буде гаряча вода

«Рівнетеплоенерго» з 27 квітня розпочало підготовку до наступного опалювального сезону. Тож можливі відключення гарячого водопостачання — для проведення гідравлічних випробувань і ремонту тепломереж.

Таке пояснення теплопостачального підприємства. Насправді ж це означає, що гарячу воду відключать по усьому місту, за винятком тих будинків, які отримують тепло і гарячу воду від котелень, що працюють на твердому паливі, а не на газі.

В «Рівнетеплоенерго» повідомили, що йдеться про котельню на вулиці Соборній (район Ювілейного) — звідти гарячу воду подаватимуть у майже двадцять багатоповерхівок, а от котельня на вул.Курчатова грітиме воду лише для двох будинків.

Володимир Хомко, міський голова Рівного, пояснив:

— Поки що Рівне залишиться без гарячої води. Окрім тих будинків, до яких тепло подавали котельні на альтернативному паливі — вони за два дні можуть переключитись і подавати гарячу воду. А от котельні, що на газу… Прикро, але платежі за газ скоротилися на 60% по всій Україні. А треба ж заплатити за газ. То про яку повноцінну роботу таких котелень може іти мова? Заставляти комунальне майно, щоб взяти кредит і заплатити за газ? Ми таке проходили, свого часу навіть міська рада була під заставою.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також