Митник не хоче йти з посади

2149 0

Ми у соцмережах:

Митник не хоче йти з посади

Олегу Вавровському, який з вересня минулого року очолює Рівненську митницю, запропонували іншу посаду — керівника митного поста на Волині. Але він відмовився. Натомість написав заяву, щоб перевели на посаду заступника начальника Рівненської митниці. Але минулого тижня її відкликав.

Олег Вавровський У коментарі "РВ" Олег Вавровський так пояснив цю дивну ситуацію:

— На початку травня Державну фіскальну службу України очолив Роман Насіров. Кажуть, прем'єр Яценюк дав йому вказівку реформувати митну службу, а розпочати зі зміни кадрів. Тож усім начальникам обласних митниць запропонували вибрати собі іншу посаду — у будь-якому регіоні, або ж вони будуть звільнені. Головні митники інших областей або погодилися на умови ДФС, або ж пішли на лікарняний, щоб уникнути звільнення. Мені пропонували очолити митний пост на Волині, але я відмовився, бо живу з родиною у Рівному. Написав заяву, щоб бути заступником начальника Рівненської митниці, але минулого тижня її відкликав. Думаю, вони хочуть по регіонах поставити своїх людей на митниці. На Рівне кандидата поки що немає. У нас не такі обсяги, як в Одесі, Львові чи Києві, тому наша область менш цікава. Для мене ж справа не в посаді. Я не хочу, щоб на Рівненську митницю знову "заїжджі" керівники прийшли, яким байдужий колектив.
А тим часом ширяться чутки про зміну не лише керівників митниць, а й управлінь Державної фіскальної служби. На Рівненщині, нагадаємо, управління ДФС очолює Дмитро Зайцев.
Алла САДОВНИК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також