Муляренко з сином відремонтували авто, щоб відправити на схід для «Ведмедів»

2096 0

Ми у соцмережах:

Муляренко з сином відремонтували авто, щоб відправити на схід для «Ведмедів»

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко разом із сином відремонтували автомобіль, який відправлять для добровольців на Донбас.

Оскільки ремонт машини завершився саме у четвер, в День добровольця, то Муляренко бачить в цьому певний символізм:

- Кілька тижнів тому до мене звернулась волонтерка Тетяна Ременюк. Розповіла, що допомоги вкрай потребують хлопці добровольчого батальйону в Донецькій області. Там, у зоні бойових дій, техніка довго не витримує. І ми підібрали підходящу машину. Організацією техогляду та ремонту зайнявся мій старший син Андрій. Тепер авто готове, щоб подолати шлях на схід і щоденно допомагати нашим добровольцям. Наступного тижня плануємо передати автомобіль бійцям особисто. Подбаємо також, щоб ця машина на схід не поїхала порожньою, приготуємо потрібні для бійців речі.

Як розповіла волонтерка Тетяна Ременюк, яка часто буває на сході, авто буде передано взводу Української добровольчої армії, який називає себе «Ведмеді» (за іменем позивного командира):

- Це буде допомога саме для тих наших хлопців, які перебувають у скрутному становищі. Оскільки вони добровольці, то держава не виплачує їм зарплат та не надає таких соціальних гарантій, які мають солдати Збройних сил України. Через це їх потреби завжди великі: бракує одягу, їжі та медикаментів. Не дивлячись на це, хлопці героїчно захищають Україну. Кілька тижнів тому в них було багато поранених, а вивозити бійців було нічим, бо зламалося авто. Тому їм потрібен новий автомобіль для евакуації.

Волонтерка Тетяна Ременюк також написала на своїй сторінці у Фейсбуку: “Безмежно вдячні за Вашу підтримку і допомогу для Добровольців УДА Ведмеді! Ми також подбаємо, щоб на схід поїхала не тільки машина. Якщо хтось із рівнян бажає долучитися і допомогти зібрати необхідні бійцям речі, це буде дуже доречно!”.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також