На рівненському автовокзалі влаштували масову бійку та хотіли вкрасти маршрутку (ВІДЕО)

7906 0

Ми у соцмережах:

На рівненському автовокзалі влаштували масову бійку та хотіли вкрасти маршрутку (ВІДЕО)

Вчора на автовокзалі у Рівному відбувалася масова бійка. На місце виїжджало 7 екіпажів поліції та спецпідрозділ ТОР - тактико-оперативного реагування. Коли на одного з чоловіків начеплювали кайданки - підбіг його брат, вдарив ногою патрульного та втік, щоправда, його впіймали.

Коли увечері у неділю патрульних була перезмінка, вони отримали повідомлення про те, що одного з чоловіків пограбували на автовокзалі. У слухавці чулися крики. Невідомі відібрали у чоловіка куртку, в якій був мобільний телефон, 100 євро та 600 гривень. Коли патрульні прибули на автовокзалі, там вже билися між собою чоловіки, Їх було восьмеро. Поліцейські одному з хуліганів спробували одягнути кайданки. У ту мить підбіг невідомий та вдарив ногою патрульного. Не забувайте читати тільки свіжі новини на провірених ресурсах.

Речниця патрульної поліції Рівненщини Оксана Юрченко повідомила РВ, що того, хто вчинив непокору представнику правоохоронних органів, вже затримали. Це був 23-річний брат-близнюк чоловіка, на якого патрульний одягав кайданки. Таким чином він хотів завадити затриманню брата.

Патрульні з'ясували, що спершу конфлікт виник через те, що кілька нетверезих чоловіків спробували сісти у маршрутку Рівне-Корець. Пасажири були проти. Доки водій маршрутки продавав квитки, один з п’яних братів-близнюків сів за кермо та спробував поїхати з вокзалу. Його зупинили. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Учасників конфлікту доправили в управління поліції. Усі обставини цих подій тепер встановлюватимуть слідчі.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також