На Березнівщині хоронили двох в один день: сина-героя і батька, який не пережив звістку про його смерть

5312 0

Ми у соцмережах:

На Березнівщині хоронили двох в один день: сина-героя і батька, який не пережив звістку про його смерть

Україна продовжує втрачати своїх вірних синів-захисників на страшній війні, розв’язаній російським агресором. У селі Хотин, що на Березнівщині, 5 травня хоронили солдата, якого вбили вороги, та його батька. Отримавши звістку про смерть сина, він її не пережив.

Орест Дубровка,  2002 року народження, був призваний на службу у Збройні Сили України в листопаді 2020 року. Виявивши стійкість і мужність під час виконання бойового завдання, він загинув 26 квітня поблизу міста Ямпіль, Донецької області.

Батько загиблого воїна - Володимир Васильович, отримавши звістку про загибель свого сина, не пережив цю страшну втрату – помер від зупинки серця. Хоронили в один день одразу двох: сина-героя і його батька 5 травня священники УПЦ МП.

Сарненська єпархія повідомляє: з благословіння керуючого єпархією -  митрополита Поліського і Сарненського Анатолія,  благочинний Березнівського благочиння протоієрей Ігор Коспа відправив службу за загиблим старшим солдатом Орестом Дубровкою у Свято-Покровському храмі чоловічого монастиря села Хотинь, Березнівського району, Полісся. Він передав слова співчуття митрополита Анатолія:  «Смерть солдата — це втрата для кожного українця. А найважче цю втрату переживають його рідні. Убієнний воїн Орест був вірним військовій присязі до останнього свого подиху. Він поклав своє молоде життя у бою за свободу нашої Батьківщини. Нехай Воскреслий Господь дарує Царство Небесне душам загиблого воїна-захисника і його батьку, котрий виховав сина-героя…». 

Читайте також: Захищаючи Україну, загинув молодий воїн з Березнівщини


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також