На Березнівщині відновлюють одразу 10 амбулаторій

959 0

Ми у соцмережах:

На Березнівщині відновлюють одразу 10 амбулаторій

Будівельники реконструюють 3 ФАПи під амбулаторію, а ще 7 лікарських амбулаторій капітально ремонтують.

Такий розвиток району відбувається в рамках проєкту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей», який передбачає удосконалення надання медичних послуг на місцевому рівні.

 

Нині проводиться реконструкція ФАПів під амбулаторії у селах – Поліське, Поляни та Кам’янка, а капітальний ремонт лікарських амбулаторій триває в селах – Балашівка, Друхів, Вітковичі, Малинськ, Тишиця, Прислуч та Моквин (з добудовою)

Так, з кінця минулого року тривають будівельні роботи, а вже влітку цьогоріч їх планують завершити.

 

 

Голова Березнівської райдержадміністрації Олег Піщанський переконаний, що реалізація цього проєкту сприятиме наданню якісних медичних послуг сільському населенню.

«Днями спільно з головним лікарем районного центру первинної медичної допомоги Іваном Габорцем оглянув хід виконаних робіт у селі Поліське, Моквин та Друхів. Мушу зауважити, що будівництво йде згідно графіку, кожен об’єкт тримаю особисто на своєму контролі. Наприклад, на початку року розпочала роботу амбулаторія загальної практики сімейної медицини у селі Богуш. Там заклад обслуговує 1200 жителів села, а сама абулаторія оснащена необхідним медичним обладнанням», - розповів Олег Піщанський.

 

В медзакладах вже проведено ремонт дахів та утеплено фасади будівель. Також в приміщеннях замінено старі дерев'яні вікна та двері на сучасні енергозберігаючі. Влаштовано внутрішні інженерні мережі. На завершальній стадії внутрішні опоряджувальні роботи, повідомляє пресслужба Рівненської ОДА. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також