На Чорновола знову буде ремонт. Але цього разу — в 60 разів дешевше

1040 0

Ми у соцмережах:

На Чорновола знову буде ремонт. Але цього разу — в 60 разів дешевше

За тиждень на «Прозорро» відбудеться аукціон, під час якого оберуть фірму, що візьметься за ремонт частини вулиці В’ячеслава Чорновола. За словами комунальників, йдеться уже не про капітальні роботи, як ті, що розпочали минулого літа від басейну у бік «Щасливого». Просто лататимуть ями там, де це потрібніше. Замовник — міське ШЕУ.

Руслан Гудима, директор департаменту інфраструктури та благоустрою міста:

— Це саме поточний ремонт дорожнього покриття, а не капітальний — йдеться про відновні роботи на вулиці Чорновола. Оголосили закупівлю на 1,6 мільйона гривень, але по факту вона може бути і меншою. Так буде ефективніше, ніж якби це були, наприклад, прямі угоди по 200 тисяч.

Конкретних місць на Чорновола, де потрібно ліквідувати вибоїни, поки не називають. В технічному завданні описують роботи щонайменше для 1610 кв.м покриття. Фрезерат (матеріал, отриманий від розбирання) підрядник повинен повернути місту. А якщо під час робіт трапиться брак — відшкодує з власної кишені. Завершити ремонт потрібно до кінця року. А розрахуються з підрядником за виконане вже післяоплатою з місцевого бюджету.

Прикметно, що в умовах тендера одразу прописано, що учаснику відмовлять, якщо він пов’язаний з російською федерацією, Республікою Білорусь або з ісламською республікою Іран. Торги заплановано на 22 квітня.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також