На Донеччині загинув стрілець - санітар з Костополя

3013 0

Ми у соцмережах:

На Донеччині загинув стрілець - санітар з Костополя

Лиха звістка знову сколихнула Костопільську територіальну громаду. 17 лютого в районі Бахмута Донецької області під час мінометного обстрілу зі сторони противника загинув солдат Степчук Тарас Михайлович, якому 6 серпня цього року мало б виповнитися 36 років.

Тарас Степчук народився в Костополі, навчався в школі №3, а згодом вступив до Костопільського технологічного коледжу. Проходив строкову службу в ЗСУ. Працював в службі охорони на одному з підприємств у Костополі. Також тривалий час очолював Костопільську районну спілку пасічників. Тарас Степчук разом з дружиною виховував двох синів.

1 березня 2022 року Тарас Степчук був мобілізований до лав Збройних Сил України. Служив стрільцем-санітаром стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти військової частини А7098.

- Схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героя, який віддав життя за Україну. Щирі співчуття рідним та близьким, розділяємо біль їх непоправної втрати. Ніякі слова не можуть сьогодні втамувати біль втрати, ніхто не замінить дітям батька, родині – чоловіка, сина, брата. Прикро, але небеса забирають найкращих… Герої не вмирають! Вони назавжди залишаться у наших серцях, у щирих молитвах, у душах майбутніх поколінь! - повідомляє Костопільська міська рада.

Про дату та час зустрічі і похорону повідомлять додатково. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також